Zondag 15 oktober open huis MoveHs Enschede | MoveHs

Zondag 15 oktober open huis MoveHs Enschede

13-sep-2017 16:20

MoveHs Enschede houdt Zondag 15 oktober vanaf 10.30 uur weer open huis.

Op deze dag kunnen bezoekers zich oriënteren op het gebied van allerlei soorten haaroplossingen van onbehandeld Europees haar in verschillende uitvoeringen.

Zo kunnen bezoekers bekijken wat de unieke Micropoint bevestiging inhoudt met de elastische draad. Diegene die naast de haarproblemen ook informatie wenst hoe je nu een goede visagie aanbrengt of wimpers moet leren plakken bij Alopcia Universalis, kunnen deel nemen aan de look & learn Visagie met visagiste Marinella Baks, Mink wimpers plakken met Rachel Goldenberg, tevens ervarings deskundige. Davy Devries haarwerkspecialist van MoveHs, gaat live een gipsmal maken voor een Fullcap “maat” haarwerk.

Ook wordt er deze dag veel aandacht besteed en uitleg gegeven wat PMU – permanente make-up kan doen als je wenkbrauwen mist door Alopecia of vitiligo klachten hebt.

Deze open dag moet een goed beeld geven over wat je kunt verbeteren bij Chronisch haarverlies, wimper en- wenkbrauw verlies in combinatie met Alopecia. Onder het genot van koffie en thee met petit fours, een hapje en een drankje begroeten we jullie graag vanaf 10.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap