Wimpers | MoveHs

Wimpers

Wimpers

De oogopslag wordt mede bepaald door de wimpers. Er zijn omstandigheden waardoor wimperverlies kan op treden, in sommige gevallen zelfs permanent. Alopecia Universalis , Alopecia Totalis, Frontal Fibrosing Alopecia zijn vaak de permanente vormen, maar ook een chemo kan leiden tot het tijdelijk uitvallen van wimpers. Ook huidaandoeningen zoals seborroisch eczeem of psoriasis kunnen op de hoofdhuid haar en in het gezicht wenkbrauw en wimperverlies veroorzaken. Als je geen wimpers hebt ervaar je ook vaker irritatie bij stofjes die gemakkelijk in de ogen kunnen waaien. Een wimper houdt vuiltjes in de ogen tegen.

Wimpers aanbrengen als je zelf geen wimpers hebt

Ben je je wimpers verloren als gevolg van alopecia of door een chemo? Dan heb je vast al ervaren hoe moeilijk het is om kunstwimpers aan te brengen. Die zijn immers gemaakt om tegen je eigen wimpers aan te bevestigen. Toch kan het heel goed als je wimperloos bent, als je maar even weet hoe.

Workshop wimpers aanbrengen

Rachel van Movehs heeft zelf haar wimpers verloren door alopecia en is ervaringsdeskundige in het aanbrengen van kunstwimpers. Zij weet alles van kunstwimpers. Ze leert je graag hoe je het doet.

Rachel laat je kennismaken met verschillende soorten kunstwimpers en laat zien welke het meest geschikt zijn. Als je de ins & outs eenmaal weet, wordt het aanbrengen ervan een dagelijkse routine. Ze laat je zien hoe je met de juiste lijm en de goede afmetingen van de wimpers een prachtig natuurlijk resultaat krijgt. Volg haar Look & Learn-workshop.

Wimpers van Movehs

Bij MoveHs vind je een mooie collectie wimpers speciaal voor vrouwen met haarproblemen. Alle wimpers zijn met de juiste lijm gemakkelijk aan te brengen.

Wimpers MoveHs

 

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap