Voor & Na | MoveHs

Voor & Na

Twee vrouwen over hun nieuwe haar

Haarverlies kan zo ingrijpend zijn! Natascha en Babische kunnen daar over meepraten. Om jou een hart onder de riem te steken, durven deze moedige vrouwen hun verhaal hier te delen. Met foto’s van voor en na, oftewel: zonder haaroplossing en met. Zodat je kunt zien wat een haarstuk of haarwerk van Europees echthaar voor je uiterlijk – en vooral voor je zelfvertrouwen – kan doen.

Respectvol

Maar eerst even dit: wij van MoveHs vinden dat media niet altijd even respectvol omgaan met mensen met haarverlies. Maar al te vaak leggen bladen- en programmamakers de nadruk op hoe wij eruit zien zonder haar.  Waarom altijd die vraag om het haarwerk af te doen? Je vraagt in een willekeurig interview toch ook niet of iemand z’n kleren uit wil doen? Het is net zo bizar om te vragen je haarwerk af te doen.

Van schaamte naar trots

Bij ons gaat het dan ook niet om effectbejag. Het gaat om wat deze  vrouwen te vertellen hebben: dat ze angst en schaamte weg willen nemen en graag met andere vrouwen willen delen hoe ze ondanks hun haarverlies hun trots weer terugvonden. Dus zorgen we er met  goede visagie en fotografie voor dat ze er ook zonder hun haarwerk uitzien als de krachtige en prachtige vrouwen die ze zijn.

Babische: “Ik kies voor bewegingsvrijheid”

Alopecia Androgenetica

Alopecia androgenetica is de oorzaak van de haaruitval van Babische, een jonge werkende vrouw en moeder van twee kinderen. Ze kampte al jaren met een ernstige vorm hiervan en probeerde van alles: haarverlenging, haarstukken van ontschubd haar, haarstukken van (zo bleek al snel) slechte kwaliteit haar. Het bleef niet goed zitten, het werd snel klitterig en stug. Babische voelde zich er ellendig en onaantrekkelijk door.

MoveHs Babs 650 .

Crownextension

Nu draagt ze alweer meer dan een jaar een Crownextension van onbehandeld Europees echthaar van Movehs. Omdat ze ’s morgens in de spiegel de confrontatie niet aan wil met haar dunne haar, koos ze voor een micropoint bevestiging en elastische draad. Dat draag je vijf weken  achtereen en daarna wordt het herbevestigd in de salon van MoveHs. “Hiermee voel ik me zeker en veilig; ik sport namelijk graag en wil zich vrij kunnen bewegen”, zegt Babische.

MoveHs Babs 650 copy

Natascha: “Ik dacht telkens weer: hoe lang zou het meegaan?”

Natascha is een jonge werkende moeder met Alopecia Areata. Ze heeft een lange zoektocht achter de rug: telkens gaf ze weer veel geld uit aan een haarwerk en raakte dan weer snel teleurgesteld. Er kwamen kale plekken in het haarwerk, of de cap zat niet lekker en gleed telkens af, of het (ontschubde, dure) haar klitte enorm. Synthetische haarwerken had ze ook al afgezworen vanwege de snelle slijtage.

Natascha voelde zich enorm beperkt om dingen te doen met haar kindje, en gewoon te zijn wie ze is. Het maakte haar onzeker. Ze werd erg sceptisch. “Ik geloofde niet meer dat er een goede oplossing te vinden zou zijn.”

movehs Natascha 730

Onbehandeld Europees echthaar

Nu draagt Natascha sinds 2015 een haarwerk van onbehandeld Europees echthaar en heeft ze zeer recent een reserve haarwerk van dezelfde kwaliteit af laten leveren. De caps zitten als gegoten, het draagt lekker en geeft zekerheid. Ze kon haast niet bevatten hoe natuurlijk ze er weer uitziet, en vooral ook hoe vrij ze zich voelt. “Voor mij is deze voor en na-shoot ook een persoonlijk statement. Haarverlies is voor mij bespreekbaar geworden, ik voel me weer compleet.”

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap