Visie en missie | MoveHs

Visie en missie MoveHs

Visie en Missie

De missie van MoveHs is om alle vrouwen die aan haarverlies lijden een zelfbewust en vrouwelijk gevoel terug te geven, en haaroplossingen met haarbeauty te creëren en  toegankelijk te maken voor vrouwen met haarverlies, middels het haar concept by MoveHs.

Geen verschil meer ervaren in de tijd voor, en na het haarverlies. Wij wensen al deze vrouwen hun vrouwelijkheid, schoonheid en vrijheidsgevoel weer toe, en zullen alles in het werk stellen dit te realiseren.

Het is een cliché maar waar” als je haar maar goed zit”. Haar, werkt vaak bepalend voor hoe wij ons voelen.

De vrouwen die kiezen voor haaraanvullingen vanuit cosmetisch oogpunt voor speciale gelegenheden, bieden wij tevens de mooiste haar oplossingen door middel van haarvelengingen of een crownextension.

De visie van MoveHs is blijven innoveren en investeren in nieuwe technieken in de beste haaroplossingen. Bovendien staan wij garant voor professionaliteit, kwaliteit, vakbekwaamheid en transparant advies, en streven wij naar onafhankelijke kwaliteitsmetingen en een stuk betrokkenheid .

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap