Visagie - MoveHs | MoveHs

Visagie voor vrouwen met haarverlies

Haaruitval door Alopecia, door een chemo of een andere vorm van haarverlies? Je haarprobleem hoeft geen enkele belemmering voor je te vormen om er goed uit te zien! Want voor jou geldt net als voor ieder ander: er goed uitzien is aandacht besteden aan je uiterlijk.

Movehs heeft een netwerk van specialisten opgebouwd die precies weten welke visagie past bij vrouwen met haarproblemen. Óók als je door alopecia of chemo je wimpers en wenkbrauwen bent verloren. Maak kennis met:

  • Onze specialisten in PMU

    (permanent make up), die je de prachtigste wenkbrauwen kunnen (terug)geven en je ogen extra uitstraling kunnen geven.

  • Onze visagie en make-upspecialisten

    die je laten zien welke make-up jou laat stralen, welke kleuren bij je passen en hoe je je sterke punten kun benadrukken. Maar ze kunnen je ook bijvoorbeeld leren hoe je met sjablonen weer wenkbrauwen maakt als je deze hebt verloren door de chemo.

Workshops en open dagen

Regelmatig kun je bij Movehs allerlei workshops volgen in visagie en styling of presentaties zien op onze open dagen. Wil je meer leren over make up, het aanbrengen van wimpers, permanent make up, het stylen van je haarwerk et cetera? Voel je je onzeker vanwege je haarprobleem en wil je ontdekken wat je daar aan kunt doen? Bezoek dan een van onze workshops of open dagen: houd de agenda in de gaten.

Visagiste Marinella Baks

Marinella Baks is onze visagiste. Na een loopbaan als visagiste in de evenementenbranche en de televisiewereld volgt ze nu haar passie: ‘ het mooiste uit mensen halen’. Marinella doet ook de visagie van onze Movehs-modellen, allemaal vrouwen met een haarprobleem. Kijk maar eens naar de foto’s op onze site, dan zie je wat Marinella kan betekenen voor vrouwen met haarverlies.

Make-up workshop: Icare Look & Learn visagie

Wil je meer leren over en oefenen met het aanbrengen van make-up? Neem deel aan de workshop Icare Look & Learn. Je ontdekt welke kleuren bij je passen en hoe je er binnen een paar minuten stralend uit kan zien.

Wimpers aanbrengen als je zelf geen wimpers hebt

Ben je je wimpers verloren als gevolg van alopecia of door een chemo? Dan heb je vast al ervaren hoe moeilijk het is om kunstwimpers aan te brengen. Die zijn immers gemaakt om tegen je eigen wimpers aan te bevestigen… Toch kan het heel goed, als je maar even weet hoe.

Workshop wimpers aanbrengen

Rachel van Movehs heeft zelf haar wimpers verloren door alopecia en is ervaringsdeskundige in het aanbrengen van kunstwimpers. Zij weet alles van kunstwimpers. Ze leert je graag hoe je het doet.

Alopecia Universalis , Alopecia Totalis, Frontal Fibrosing Alopecia: wimpers (en wenkbrauwen) verliezen kan deel uitmaken van deze haar-aandoeningen. Maar ook een chemo kan leiden tot het uitvallen van wimpers.

Rachel laat je kennismaken met verschillende soorten kunstwimpers en laat zien welke het meest geschikt zijn. Als je de ins & outs eenmaal weet, wordt het aanbrengen ervan een dagelijkse routine. Ze laat je zien hoe je met de juiste lijm en de goede afmetingen van de wimpers een prachtig natuurlijk resultaat krijgt. Volg haar Look & Learn-workshop.

Wimpers van Movehs

Bij MoveHs vind je een mooie collectie wimpers speciaal voor vrouwen met haarproblemen. Alle wimpers zijn met de juiste lijm gemakkelijk aan te brengen.

MoveHs Visagie

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Buñuellaan 1
7547 BC Enschede
1325 PP Almere

Copyright 2012 - 2017 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap