Workshop Look & Learn visagie | MoveHs

Workshop Look & Learn visagie

Veel vrouwen met haarverlies krijgen een nieuwe look door een haaraanvulling, haarwerk of crownextension.

Hoe nu verder met je make-up. Uit ervaring weten wij dat er veel behoefte is om ook hier de tips & trucs toe te passen om in een paar minuten er verzorgd uit te zien, of te leren wat je extra kunt toepassen voor een feestje.

Tijdens de Look & Learn workshops kun je in een privacy volle omgeving oefenen samen met onze visagist Marinella. Je leert hoe je accenten in de make-up aan kunt brengen om je nog meer te laten stralen.  Zo kun je op een ontspannen manier met lotgenoten nieuwe dingen uitproberen.

De workshop vindt plaats op zaterdag 17 maart van 13.00 uur tot 16.00 uur  in Enschede, en wordt gehouden in een groepje van maximaal 6 tot 8 personen. Tijdens deze workshop schenken we koffie en thee met petit fours, en wordt er een drankje geschonken met hapje. Na afloop krijgt je een goodybag mee. Kosten voor deelname € 39,50 per persoon

Voor de Look & Learn Visagie workshop kun je je hieronder aanmelden

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Woonplaats (verplicht)

 

 

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap