Verzorging en styling Hair In haarverlenging - MoveHs | MoveHs

Vezorging & styling

Verzorging haarwerk of haarstuk van echt haar

Voor je haarwerk geldt: wassen is ook verzorgen. Als je het zorgvuldig doet, op de juiste manier en met de juiste producten, dan gaat je haarwerk langer mee.

Borstel je haarwerk met een grove borstel (of kam) zonder scherpe punten.

Borstel eerst de onderkant en werk van daaruit langzaam naar boven. Zo ontwar je het haar zonder dat je kracht hoeft te zetten en voorkom je dat haren breken door het borstelen.

Voor elk type haarwerk en haarsoort kan dat weer anders zijn.

Wat goed is voor de ene soort haar, kan juist funest zijn voor de andere soort haar. Volg daarom altijd de gebruiksaanwijzing op die je bij de aanschaf hebt meegekregen. Er zijn verschillende manieren van verzorging voor haarwerken van onbehandeld Europees echt haar, van Indian haar/ Aziatisch haar en van Premium Europees echt haar.

Waarom goede verzorging van haarwerk zo belangrijk is

Zowel de haren zelf als de knoopjes waarmee ze aan het montuur vastzitten, kunnen beschadigen. Transpiratievocht bevat zuren die de knoopjes aan kunnen tasten: met  regelmatig wassen voorkom je dat. De speciale verzorgingsproducten helpen het haar zacht en soepel te houden, zodat het niet uitdroogt en niet snel in de knoop zal raken.

Meer over de verzorging van Europees onbehandeld echthaar

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap