Verzorging en styling haarverlenging - Persoonlijk advies, professioneel en betaalbaar. Vraag informatie aan en krijg vandaag reactie. | MoveHs

Verzorging en styling haarverlenging

Behandel je haarverlenging met zorg, en borstel de haarverlenging altijd voordat je deze gaat wassen. Begin van onder naar boven te borstelen en werk nooit omgekeerd. Zo voorkomt je dat er knopen in het haar ontstaan. Gebruik de haarverlenging borstel, die voorkomt dat je haar uit de trens trekt.

Wassen van de haarverlenging

Vul een kom of wasbak met een beetje lauwwarm water en meng dit met 2 theelepels  hydraterende shampoo. Leg de haarverlenging, in deze oplossing en laat het 30 seconden weken. Haal de haarverlenging uit de oplossing en knijp met je handen in het haar van boven naar beneden alsof je een wollen trui wast. Spoel het haar vervolgens uit en herhaal de behandeling. Haar dient altijd twee keer gewassen te worden.

Laat je haarverlenging nooit in het water drijven, het haar gaat zwellen wat schadelijk is voor het haar bij het borstelen.

Conditioner of treatment

Nadat je het haar gewassen hebt leg je de haarverlenging op een handdoek en rolt deze op. Wring de handdoek zachtjes met de haarverlenging erin zodat het water wordt opgenomen. Verdeel vervolgens de Rich Repair conditioner voor gekleurd haar over het handdoek droge haar en laat het product enkele minuten inwerken. Deze behandeling is een must na het wassen. De conditioner zorgt ervoor dat de haarschubben sluiten en de kleur van de haarverlenging behouden blijft.

Drogen en Stylen van de Hair In

Nadat de conditioner zijn werk heeft gedaan spoelt je de haarverlenging goed uit en wringt hem in de handdoek zachtjes uit. Verdeel over het haar de Silk infusion of Biosilk therapie, laat vervolgens je haarverlenging op de meegeleverde hanger drogen, of liggend op de handdoek.

Indien je de haarverlenging wilt fohnen of stylen met een stijltang is dit geen probleem. Gebruik altijd een beschermingsproduct zoals Iron Guard of de Silk infusion en verdeel dit ook over het haar. Een stijltang kun je gebruiken als de haarverlenging droog is. Het stijlen gaat gemakkelijk met de haarverlenging op de hanger.

Styling Tip voor haarverlenging met bodywave (krul): Om de natuurlijke slag te behouden laat je de haarverlenging met slag liggend drogen op de handdoek.

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap