Vergoedingen 2015 - MoveHs | MoveHs

Vergoedingen haarwerken

Basis vergoeding zorgverzekering en aanvullende zorgverzekeringen

De basisvergoeding voor 2017 is vastgesteld op € 419,50

Op de basisverzekering kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. De tegemoetkoming varieert per zorgverzekeraar. Vergelijk de premies die u betaald met de vergoedingen en bereken het omslag punt. Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft.

Eigen risico

Het eigen risico blijft ongewijzigd in 2017 en is vastgesteld op € 385,- per jaar. Het is mogelijk dat uw zorgverzekering een gespreide betalingsregeling heeft.

Wilt u weten of uw zorgverzekering de aanschaf van een haarwerk of crownextension  dekt? Bekijk vergoedingen haarwerken op

IndependerLogo_standaard

MoveHs heeft met alle zorgverzekeraars een zorgoveréénkomst afgesloten

Belastingdienst

Het kan zijn dat u een aftrekpost heeft onder bijzondere ziektekosten bij uw inkomstenbelasting. Ook hier zijn wederom vele factoren afhankelijk van de hoogte van uw inkomen en kosten die u heeft gemaakt. Ziektekosten tot 1,65% van uw verzamelinkomen komen niet in aanmerking voor een aftrek. Komt u daar wel boven, dan komt u in aanmerking voor een teruggave. Wij raden u aan een kopie van de medische verklaring te bewaren. Op deze manier toont u aan dat uw haaroplossing niet is aangekocht vanwege cosmetische overweging maar een medisch probleem.

Neem voor advies contact op met uw belastingadviseur

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Buñuellaan 1
7547 BC Enschede
1325 PP Almere

Copyright 2012 - 2017 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap