Vergoedingen 2018 - MoveHs | MoveHs

Vergoedingen haarwerken en eigen risico

Basis vergoeding zorgverzekering en aanvullende zorgverzekeringen

De basisvergoeding is voor 2018 vastgesteld op € 431,00. Op de basisverzekering kun je een aanvullende verzekering afsluiten. De tegemoetkoming varieert per zorgverzekeraar net als de premie. Vergelijk de premies die je betaald met de vergoedingen, de aanschaf kosten van het hulpmiddel en de levensduur en afschrijving, en bereken het omslag punt.

MoveHs heeft met alle zorgverzekeraars een zorgoveréénkomst afgesloten, en we zijn SemH gecertificeerd. Neem contact met ons op als je hulp nodig hebt, we kijken en denken met je mee.

Eigen risico

Het eigen risico blijft ongewijzigd in 2018 en is vastgesteld op € 385,- per jaar. Je kunt bij het afsluiten van de polis heel vaak aangeven dat je een gespreide gespreide betalingsregeling wilt voor het eigen risico en eventueel aanvullende medische kosten. Veranderen van zorgverzekering is mogelijk maar dien je voor 31 december geregeld te hebben.

Wil je weten of jouw zorgverzekering de aanschaf van een haarwerk of crownextension  dekt? Bekijk de vergoedingen haarwerken en klik op de button

IndependerLogo_standaard

Bijzondere ziektekosten en de Belastingdienst

Het kan zijn dat je een aftrekpost hebt onder bijzondere ziektekosten bij de aangifte inkomstenbelasting. Ook hier zijn wederom vele factoren afhankelijk van de hoogte van je inkomen en kosten die je hebt gemaakt. Ziektekosten tot 1,65% van je  verzamelinkomen komen niet in aanmerking voor een aftrek. Komt je daar wel boven, dan komt je in aanmerking voor een teruggave. Wij raden je aan een kopie van de medische verklaring te bewaren. Op deze manier toont je aan dat je haaroplossing niet is aangekocht vanwege cosmetische overweging maar vanwege een medisch probleem.

Neem voor gericht advies contact op met je belastingadviseur

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap