"Je voelt je meteen op je gemak als klant"

Ik heb sinds een paar maanden een crownextension met de micropointbevestiging en elastische draad van Move Hairsolutions. Dit is voor mij de ideale oplossing voor mijn haarprobleem. Ik kan echt alles met mijn haaraanvulling. Sporten, naar festivals gaan en door weer en wind fietsen, het kan nu  allemaal weer zonder zorgen.

Van vrienden en familie heb ik veel complimenten gekregen over mijn nieuwe haar. De meeste mensen viel het niet eens op. Bij Move Hairsolutions hebben ze veel aandacht en tijd besteedt om te zorgen dat het haarstuk zo werd gemaakt als ik wilde. Ik kon kiezen welk soort krulhaar ik wilde hebben, hoe de scheiding moest lopen en welk model het moest worden. Daarbij gaven ze een goed en uitgebreid advies zodat het ook natuurlijk eruit zou zien, en fijn voelde. Dit heeft geresulteerd in een crownextension dat eigenlijk niet te onderscheiden is van mijn oorspronkelijke haar.

Je haarprobleem wordt erg series genomen bij Move Hairsolutions, en dit zorgt er voor dat je je meteen op je gemak voelt als klant. Het was voor mij erg fijn om te kunnen praten met Viola en de andere haarwerkers. Bij elke afspraak die ik heb gehad bij Move Hairsolutions is en was er tijd voor veel persoonlijke aandacht en ook voor een gezellig praatje. Alle medewerkers zijn erg betrokken bij de klanten en dit stelde mij meteen op mijn gemak. Je kunt echt merken dat er ervaringsdeskundigen werken die zelf een haarprobleem hebben. Bij Move Hairsolutions wordt echt naar je geluisterd en ze maken meer dan waar wat ze je beloven.

Ik zou iedereen met een haarprobleem aanraden om een afspraak te plannen bij Move Hairsolutions, voor een luisterend oor en voor een prachtig haarwerk.

14-02-18 Anniek uit Amsterdam, 25 jaar Alopecia Androgenetica