"Het haarwerk heeft mij nog nooit in de steek gelaten"

Na een hectische periode waarin ik een intensieve medische behandeling onderging en een burn out kreeg, kreeg ik te maken met ernstig haaruitval. Een verschrikkelijke periode was dat. Binnen enkele maanden was ik 70% van mijn haar verloren. Tijdens deze periode begon ik mij meer en meer te realiseren hoe belangrijk haar voor een vrouw is. Het geeft je net dat extra stukje vrouwelijkheid.

In die tijd ben ik via internet naar mogelijke oplossingen gaan zoeken. Omdat ik een jonge energieke vrouw ben die een enorm actief en druk leven heeft en daarnaast aan topsport doet, was ik op zoek naar een oplossing die bij mijn levensstijl zou passen en met name ook niet zou belemmeren. Meerdere keren heb ik contact gehad met diverse haarwerkers die met oplossingen kwamen die voor mij echt niet geschikt waren (hoofd kaalscheren terwijl je nog een beetje haar hebt!, haarwerken met ringetjes die je haar beschadigen, niet permanente oplossingen en haarwerken die gewoonweg niet betaalbaar waren etc etc).

Via haarweb las ik over Move Hairsolutions, die een systeem hadden ontwikkeld waarbij je eigen haar bewaard bleef en gebruik werd gemaakt van een vast systeem met een elastische draad dat je haar niet beschadigde. De zin ‘past bij een actieve vrouw’ is mij altijd bijgebleven. Het contact met Viola en Dave van Move Hairsolutions was enorm fijn en voelde als een ‘thuiskomen’. Omdat Viola zelf een haarprobleem heeft kon ze het verdriet, de angst en de verwachtingen des te meer begrijpen en dat voelde als een enorme opluchting.

Viola en Dave hebben mij geholpen met de keuze van een haarwerk en plaatsingssysteem. Het micropoint systeem met de elastische draad waarvan ik nu al meerdere jaren gebruik maak is echt een uitkomst en heeft inmiddels al vele avonturen moeten doorstaan waaronder wekelijkse bokstoten tegen het hoofd, mma en worstel sessies, zwemsessies etc. Nooit heb ik mij onzeker gevoeld en het haarwerk heeft me dan ook nooit in de steek gelaten. Ik raad iedereen met een haarprobleem aan om contact op te nemen met Move Hairsolutions. Zij hebben kennis die ik bij andere salons nog niet heb mogen ervaren en daarnaast is hun menselijke benadering in deze wereld uniek.

Kristel, 32 jaar uit Amsterdam, Alopecia Androgenetica