Blog

Een klein kijkje in het doen en laten binnen Move Hairsolutions, door de ogen van verschillende medewerkers.

Bel of mail ons Plan een gratis intake

Lees hier artikelen geschreven door onze medewerkers over het dagelijks leven binnen Move Hairsolutions. Het laatste nieuws lezen? Ga naar Actueel.

Levensduur van een haarwerk

Kort geleden hoorde ik een vooraanstaand persoon uit de branchevereniging uitspraken doen over de levensduur van een haarwerk. Er werd gezegd dat zuren vanuit de huid, nettings en caps kunnen aanvreten, waardoor kale plekken in bijv. een haarwerk ontstaan. Jammer, dat we deze beweringen vaak horen. Jammer ook dat er blijkbaar onvoldoende vakkennis en technische kennis is van materialen en verwerking van de haren, om haarverlies en kale plekken die hierdoor zouden ontstaan in de haarwerken, te voorkomen.

lees meer

Nieuwe look met je oude haarwerk

Als je door je haarprobleem bent aangewezen op een haarvulling en je wilt graag een nieuwe look creëren probeer dit dan eerst uit op je oude haarstuk. Expirimenteer met kleur en coupe vraag je haarwerkspecialist om input, alvorens je dit direct doet bij een nieuwe haaraanvulling.

lees meer

Haarprobleem?

Veel vrouwen met een haarprobleem zijn jaren zoekende voordat ze de stap durven te zetten naar een haaraanvulling. Angst en schaamte voedt het uitstel gedrag wat heel begrijpelijk is. Vaak hebben we verschillende dingen geprobeerd. Hoofdhuid analyses en scoop onderzoeken, met bijbehorende haarcosmetica die verbetering beloven, pillen, spray’s die de doorbloeding activeren in de hoofdhuid en meer haar beloven, diëten die haarverlies verminderen.

lees meer

Met carnaval draag je een pruik, wij dragen haaraanvullingen

Regelmatig komen er cliënten in Almere of Enschede voor een vrijblijvend informatie gesprek omdat ze een chemobehandeling in gaan of omdat ze plotseling in het proces van haarverlies zitten door alopecia areata en snel iets moeten aanschaffen, omdat ze anders haarloos worden. Heel vaak hoor ik dan “ik heb een pruik nodig“ , ik zeg dan “pruiken draag je met carnaval, wij dragen een haarwerk”.

lees meer