Onze nieuwe collectie: de Luxury collectie

Vanaf nu verkrijgbaar

Geniet van optimaal draagcomfort en een glamorous uitstraling met lange haarlengtes.

Onze haaroplossingen Plan een gratis intake

Nieuw bij Move Hairsolutions: de Luxury collectie. Geniet van optimaal draagcomfort en een glamorous uitstraling met lange haarlengtes. Kies voor de verleidelijke krullen van de Brooklyn-lijn of voor het avontuurlijke stijl haar van de Classic-lijn. Of heb je een voorkeur voor de Hollywood look? Ga dan voor de Young-lijn.


Viola vertelt: "We zijn ongelooflijk trots. Na jaren onderzoek en ontwikkeling introduceren we de Luxury collectie. De collectie is prachtig geworden. Haarlengtes van 20 tot zelfs 50 centimeter van echt Europees haar. We hebben ze in drie stijlen: natuurlijk krullend – de Brooklyn-lijn -, klassiek lang haar – de Classic-lijn of de Hollywood look - de Young lijn."

De collectie

  • De Young-lijn: draag jij het liefst langere haarlengtes? Dan is de Young-lijn echt iets voor jou! We hebben haarlengtes tot wel 65 centimeter, gemaakt van handgeselecteerd Russisch Europees haar. De lijn is leverbaar als topper en als fullcap in verschillende kleuren. 
  • De Brooklyn-lijn: met de Brooklyn-lijn creëer je een look met verleidelijke krullen. Premium Europees haar met een natuurlijke valling in verschillende kleuren. Uitzonderlijk is dat deze ook leverbaar is in stijl haar. De lijn is leverbaar in lengtes tot 40 centimeter. Deze lijn is voorzien van een huidkleurige frenchtop en lace die de haargrens natuurlijk maakt . De toppers kunnen gedragen worden met een micropoint bevestiging of clips, de fullcaps zijn voorzien van siliconen die schuiven voorkomen en veel bewegingsvrijheid geeft.
  • De Classic-lijn: Ga jij voor natuurlijk stijl haar? Kies dan voor de Classic-lijn. De lijn heeft haar van het hoogste kwaliteit uit de Luxury collectie: onbehandeld of maagdelijk Europees echt haar. De lijn is leverbaar in lengtes tot 35 centimeter en is ook voorzien van een huidkleurige frenchtop en lace die de haargrens natuurlijk houdt. De toppers kunnen ook gedragen worden met een micropoint bevestiging, de fullcaps zijn voorzien van siliconen die schuiven voorkomen.
luxury collectie MoveHS

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de nieuwe collectie? Ben je benieuwd of de Luxury collectie bij je past? Maak nu een vrijblijvende afspraak en probeer de nieuwe modellen gelijk uit.

Bel of mail ons
Plan een gratis intake