Synthetisch haar - MoveHs | MoveHs

Synthetisch haar

bergmannDe synthetische haarvezel is tegenwoordig in verschillende uitvoeringen leverbaar. In de fabrieken wordt het haar volgens een bepaald model machinaal of met de hand geknoopt. Het wordt veel verhandelt in de haarindustrie vanwege de lagere prijs en graag gedragen om het gemak.

Gelukkig zijn de synthetische haarsoorten tegenwoordig wat dunner en minder dik en onnatuurlijk geknoopt, en worden de vezels steeds beter. Vooral vrouwen die chemo therapie moeten ondergaan kiezen vaak voor deze vezel omdat men het haarwerk enkele uren per dag draagt en omdat het haarwerk weinig onderhoud nodig heeft. Deze vezel is niet geschikt voor haar lengtes langer dan 25 cm(over de schouder) omdat door de wrijving snel vervilting (slijtage)zal optreden. Vervilting is gedeeltelijk door stoombeurten te verhelpen. Bij zeer intensief dragen voor vrouwen met chronisch haarverlies kan het zijn dat met 2 haarwerken per jaar nodig heeft.

 De synthetische vezel is onder te verdelen in:

  • Kanekalon vezel
  • Polyamide vezel
  • Betex vezel
  • Vital vezel
  • Cyberhaar

Bij synthetisch haar dient hitte vermeden te worden en kan men niet in de sauna. Ook kan de kleur niet bewerkt worden, en kan synthetisch haar vooral de dikkere kanekalon vezel erg warm aanvoelen. What you see is what you get.

Momenteel zijn de nieuwste synthetische vezels ook te stylen met een Fohn of stijltang. Deze vezels kunnen tot 150C verhit worden. MoveHs geeft door haar jarenlange ervaring met synthetisch haar deskundig en transparant advies. We lichten de verschillen graag toe in een persoonlijk gesprek in een van onze privékamers.

 

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap