Soorten monturen | MoveHs

Monturen en binnenwerken

Wij hebben een groot aanbod aan verschillende soorten haarwerken en haarstukken. Zij worden steeds weer verbeterd om een natuurlijker effect te krijgen en het draagcomfort te vergroten.

U kunt het dragen van haarwerken en haarstukken qua comfort vergelijken met een paar schoenen: u moet ook iedere dag hetzelfde paar schoenen aandoen om ze in te lopen. Ook moeten de leersoort en het model zich vormen naar uw voet. Zo werkt het ook bij het montuur en de haarsoort. Houd bij het uitkiezen daarvan rekening met de omstandigheden van uwdagelijkse leefpatroon. Zo voorkomt u teleurstellingen na de aanschaf. MovesHs helpt u bij uw keuze door ervaringen te delen, te adviseren en te begeleiden.

monturen

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap