Soorten haar - MoveHs | MoveHs

Soorten haar

Er is een toenemende vraag naar echt haar. Vanwege de populariteit van haar-en crownextensions en haarwerken is de haarkwaliteit de laatste jaren sterk teruggelopen. Regelmatig ontstaan er problemen over haren die afbreken of in elkaar draaien en klitten. Ook zien we dat veel van het echte haar dat wordt verkocht niet geschikt is voor Oost Europeanen omdat de haarstructuur anders of dikker is.

De haarstructuur van Europees echt haar is veel fijner (0,04 – 0,06 mm) dan bijvoorbeeld het Chinese haar (0,10-0,12 mm). Als u toch voor een dikkere haarstructuur kiest, dan kan het zijn dat het haar onnatuurlijk of te dik oogt, vooral in combinatie met ons eigen Europese haar zien. we zien dan een duidelijk verschil, het lijkt of er iets bovenop uw haren ligt.

De industrie en haarbranche verhandelt op dit moment heel veel Aziatisch en Chinees echt haar, het is meestal ontschubt, gesplitst, ontkleurd en bewerkt met chemicaliën, waardoor de kwaliteit sterk en snel terug loopt en het haar droog en poreus wordt. In de afwerking wordt om het haar  nog een silicone laag gedaan om het glanzend te laten lijken. Deze laag verdwijnt na een paar keer wassen, vaak beginnen dan de problemen.

Wij hebben zelf ervaren hoe teleurstellend het is als u diep in de buidel tast voor echt haar wat niet aan uw wensen en eisen voldoet. U dient dan ook goed geïnformeerd te worden over wat de verschillen in haar en draagcomfort en mogelijkheden zijn.

MoveHs heeft veel geïnvesteerd in research en contacten om toch het allerbeste haar te kunnen inkopen en leveren. Wij durfen te stellen dat we de beste haarkwaliteiten in huis hebben. Haar dat ambachtelijk wordt verwerkt, ‘Pure & Natural’ oogt, en waar beweging in zit.

Onze maatwerken, maar ook de standaard collecties “by MoveHs ” in fullcaps en crownextensions ogen natuurlijk en voelen veilig en comfortabel. U zult zich met dit haar weer mooi voelen en een stuk bewegingsvrijheid terug krijgen.

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap