RTV Oost gaat in gesprek met MoveHs Hair Solutions | MoveHs

RTV Oost gaat in gesprek met MoveHs Hair Solutions

29-sep-2017 15:55

Wil jij alles weten over “hand geselecteerd onbehandeld Europees echthaar?”

Heb jij (extreem) haarverlies, in welke vorm dan ook? Ben jij al jaren op zoek naar goede haarwerken of haarstukken? Kun jij er ook niet over praten in je omgeving?

Kijk dan 13 Oktober aanstaande naar RTV Oost. Uitzending begint om 17:00 uur. MoveHs Hair Solutions uit Enschede, zal plaats nemen aan tafel, om de kijkers uit te leggen waarom dit haar zoveel beter is als “bewerkt Europees haar, Indiaas haar of Chinees haar. Verder zal er gesproken worden over de dagelijkse problemen die de vrouw met alopecia ondergaat.

De uitzending is later te zien op de website van MoveHs Hair Solutions of op de website van RTV Oost mocht u niet in de gelegenheid zijn de live uitzending te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap