Referenties - MoveHs | MoveHs

Referenties

Vanaf mijn twintigste heb ik  al een haar probleem. Toen was het nog niet zo zichtbaar, maar als ik foto’s van mijzelf zie uit die tijd zie ik de beginselen van de Alopecia Androgenetica al. Toen ik tegen mijn dertigste stopte met het slikken van de pil kreeg ik enorme (diffuse) haaruitval, ik weet nog dat ik af en toe het douche putje niet kon zien vanwege de enorme plukken haar die ik verloor.

Toch was het op een of andere manier niet heel zichtbaar dat ik haarverlies had, ik had namelijk het geluk dat ik een flinke bos haar met slag/krul had en daar kan je veel mee verbloemen. Het zag er verder niet uit want het was een enorme pluizenbol waarbij de krullen/slag zo verdwenen als ik mijn haar had gekamd en het was gort en werkelijk gortdroog. Gelukkig groeide het altijd weer aan na een periode van forsere haaruitval. Geen reden tot paniek dus maar wel veel frustratie vanwege de bos stro op mijn hoofd.

Op mijn 35-e werd ik moeder van een mooie dochter maar na de geboorte ging het heel hard achteruit met mijn hoeveelheid en de kwaliteit van mijn haar. Ik ben toen door mijn huisarts verwezen naar een dermatoloog. Die stelde na onderzoek vast dat ik Alopecia Androgenetica heb en stuurde mij met een folder naar huis. Ik heb toen nog wel een gesprek met de maatschappelijk werkster van het ziekenhuis gehad over oplossingen in de vorm van haarwerken maar ben weer naar huis gegaan geen idee hebbend wat je overkomt. Van mijn moeder kreeg ik te horen dat haar moeder ook AGA had en de oma van mijn moeder eveneens. Ik ben de enige die er last van heeft mijn beide ouders en overige familieleden hebben tot op hoge leeftijd bossen prachtig haar……

Ik heb de AGA dus heel lang genegeerd wat het was wel te doen qua dunner wordend haar, het was nog niet heel goed zichtbaar vond ik zelf. Maar dit veranderde met rasse scheden, af en toe vroegen vrienden er wel eens naar, ik was zelf blijkbaar nog in de ontkenningsfase. Ik hoopte dat ik met pillen, poeders en shampoos het proces kon stoppen en misschien wel kon herstellen van de Alopecia. Dit is helaas iets waar je jezelf lang mee voor de gek kunt houden, totdat het besef komt dat je de strijd sowieso niet gaat winnen. Dat inzicht kwam bij mij begin 2017 en vervolgens ging ik stappen ondernemen om te onderzoeken of een haartransplantatie tot de mogelijkheden behoorde of dat ik een haarwerk aan zou gaan schaffen. Haartransplantatie was water naar de zee dragen zei de behandelaar : “mooi haar uitzoeken daar heb je meer aan” was haar boodschap. Hier ben ik wel heel verdrietig over geweest maar het was wel een eerlijk antwoord.

Mijn eerste haarwerk was – zoals dat bij veel mensen gebeurt – een miskoop. Veel te veel haar in een rare rossige kleur (gebleekt Aziatisch, veel te dik haar). Hier durfde ik achteraf niet mee rond te lopen en weer schoot ik in de ontkenningsmodus en doken de shampoos,poeders en dergelijke weer in vol ornaat op…..

Eind 2018 kwam weer het besef en dit keer voorgoed dat het niet meer beter zou worden en in de loop der tijd alleen maar slechter zou worden zowel met de hoeveelheid alsook de kwaliteit van mijn haar. Nu was er geen weg meer terug : haarwerk gaan regelen dus en accepteren. Ik had een haarwerk gevonden maar bij de pas-sessie werd duidelijk dat de clipjes waarmee je het haarwerk aan je eigen haar bevestigd pijn deden op mijn hoofdhuid.  Na 15 minuten dragen had ik de dag erna een gevoel van beurse plekken op mijn hoofd op de plek waar de klemmetjes hadden gezeten. Tegenvaller dus dit haarwerk kon dus niet doorgaan en blinde paniek want wat moest ik dan, de kaalheid vorderde en een dergelijk haarwerk kon ik dus niet dragen. Ik moest op zoek naar een alternatief……

Zo kwam ik op de website van MoveHs in Enschede/Almere en hun micropoint bevestigingstechniek, wellicht in mijn situatie een oplossing aangezien ik de clips niet kon verdragen. Direct gebeld begin 2018 en een afspraak gemaakt voor een oriënterend gesprek. Wat een verademing was dat er was eindelijk ruimte voor ook het psychische aspect aan de aandoening die Alopecia heet. Dit is o zo belangrijk, ik merkte dat ik mijzelf vooral zielig vond omdat ik een haarwerk moest dragen en verwachte dat iedereen dit zou zien en er een oordeel over zou hebben. Ik voelde mij doodongelukkig met mijn dorre, dunne haren waar mijn schedel aardig zichtbaar doorheen scheen.

Ik heb vervolgens mijn “bestelling” gedaan – een gedeeltelijk haarwerk “”crown-extension” –  en daarna volgde er RUST, Ik kon het nu parkeren en de weken tot levering (eind augustus) aftellen. Eind augustus was het dan zover en werd mijn crowenextension met de elastische draad geplaatst, wat een verademing dit nieuwe spiegelbeeld. Ondanks de behoorlijke verandering in mijn uiterlijk was ik eigenlijk direct gewend aan dit nieuwe spiegelbeeld. Wat een geweldig gevoel geeft dat, ik voelde me weer mooi en gewoon 48 en niet vele malen ouder door mijn door Alopecia aangetaste haardos.

Ik kan iedereen met een haarprobleem aanraden om de stap te zetten, en achteraf kan ik alleen maar concluderen dat ik het veel en veel eerder had moeten doen. Over de begeleiding – het is behoorlijk ingrijpend om je haar te verliezen – en het vakman/vrouwschap bij MoveHs Hair Solutions kan ik alleen maar zeggen, dat ik daar heel erg tevreden over ben. Ik heb mij tijdens het hele proces heel erg gesteund gevoeld, ook heb ik tussentijds nog een aantal keren contact gehad doordat het even wat minder met mij ging. Alleen ervaringsdeskundigen kunnen invoelen hoe dit is en wat het haarverlies met je als mens /vrouw doet. Bij MoveHs werken gelukkig veel ervaringsdeskundigen en als je er behoefte aan hebt dan is er zeker een luisterend oor zonder dat je een probleem wordt aangepraat. Ik hoop daarom dat jullie nog heel lang met MoveHs doorgaan en mensen met een haarprobleem begeleiden en helpen.

Mijn weg naar “vrouw met haar” is een moeizame geweest maar ik ben ontzettend blij dat ik door omstandigheden bij jullie terecht ben gekomen. Ik kan nu accepteren dat mijn haar me stukje bij beetje gaat verlaten maar ik heb ook de rust dat er ook dan weer geleidelijk aan een mooie oplossing komt waar ik me weer mooi mee kan voelen. Betreft het eindresultaat : ik kijk nu weer met veel plezier naar mijzelf in de spiegel en krijg heel veel complimenten over mijn nieuwe looks. Niemand valt het op dat ik een haarwerk draag, alleen dat ik naar de kapper ben geweest en dat het kleurtje in mijn haar me geweldig staat. En bovenal ik ervaar nu rust en heb weer ruimte om met andere dingen bezig te zijn dan mijn haar. Missie geslaagd zou ik zeggen ! Viola, Dave en alle andere mensen ik wil jullie heel hartelijk bedanken !

Groningen, Helen van der Laan – 48 jaar Alopecia Androgenetica.


Lieve mensen, Na een lange lange zoektocht ben ik uiteindelijk en gelukkig bij MoveHs terecht gekomen, en ik ben als een kind zo blij! Ik krijg dagelijks complimenten over mijn haar. Het is zo natuurlijk dat niemand ziet dat ik een haarwerk draag, waardoor ik een stuk lekkerder en zelfverzekerder in het leven sta!

MoveHs heeft zoveel verschillende haaroplossingen, met de mooiste en natuurlijkste kleuren maar ook super zacht en 100% onbehandeld Europees haar! Verder neemt het MoveHs team alle tijd voor mij.

Omdat bijna iedereen die bij MoveHs werkt zelf een haarprobleem heeft, weten ze precies hoe jij je voelt en waar je tegenaan loopt. Mede daardoor voelde ik me heel erg op mijn gemak en begrepen! Ik zal zeker aanraden als je een haarprobleem of geen haar hebt, en je opzoek bent naar een goede haaroplossing, met hen een afspraak te maken.

Rachel Goldenbeld , 23 jaar Amsterdam, Alopecia Universalis


Ik heb sinds een paar maanden een crownextension met de micropointbevestiging en elastische draad van MoveHs. Dit is voor mij de ideale oplossing voor mijn haarprobleem. Ik kan echt alles met mijn haaraanvulling. Sporten, naar festivals gaan en door weer en wind fietsen, het kan nu  allemaal weer zonder zorgen.

Van vrienden en familie heb ik veel complimenten gekregen over mijn nieuwe haar. De meeste mensen viel het niet eens op. Bij moveHs hebben ze veel aandacht en tijd besteedt om te zorgen dat het haarstuk zo werd gemaakt als ik wilde. Ik kon kiezen welk soort krulhaar ik wilde hebben, hoe de scheiding moest lopen en welk model het moest worden. Daarbij gaven ze een goed en uitgebreid advies zodat het ook natuurlijk eruit zou zien, en fijn voelde. Dit heeft geresulteerd in een crownextension dat eigenlijk niet te onderscheiden is van mijn oorspronkelijke haar.

Je haarprobleem wordt erg series genomen bij MoveHs, en dit zorgt er voor dat je je meteen op je gemak voelt als klant. Het was voor mij erg fijn om te kunnen praten met Viola en de andere haarwerkers. Bij elke afspraak die ik heb gehad bij MoveHs is en was er tijd voor veel persoonlijke aandacht en ook voor een gezellig praatje. Alle medewerkers zijn erg betrokken bij de klanten en dit stelde mij meteen op mijn gemak. Je kunt echt merken dat er ervaringsdeskundigen werken die zelf een haarprobleem hebben.  Bij MoveHs wordt echt naar je geluisterd en ze maken meer dan waar wat ze je beloven.

Ik zou iedereen met een haarprobleem aanraden om een afspraak te plannen bij MoveHs, voor een luisterend oor en voor een prachtig haarwerk.

14-02-18 Anniek uit Amsterdam, 25 jaar Alopecia Androgenetica


Allereerst wil ik je/jullie laten weten dat ik ontzettend tevreden en blij ben met mijn haarwerk ( nog iedere dag als ik het opzet ) Ik heb het tijdens mijn chemokuren bijna dagelijks kunnen dragen. Heel veel mooie complimenten heb ik gekregen en nog ( iedere keer dat ik ze zie) blijven mensen zich erover verbazen dat dit een haarwerk is en zo ontzettend op mijn eigen haar lijkt en nagenoeg niet van mijn eigen haar en kapsel te onderscheiden is.

Maar de mooiste was die van mijn kleindochter van 4 jaar die riep “oma , je hebt weer je eigen haren !”

Dat zal straks, als mijn haarwerk afgaat dus een hele overgang worden………….29 juni jl. heb ik m’n laatste chemokuur gehad, en m’n  haren beginnen voorzichtig tevoorschijn te komen. Het is nog niet veel, nog een aantal hele kale plekken) maar ik hoop op een goed eindresultaat.

Marianne uit Almere, 42 jaar haarverlies door chemotherapie


Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde. Op een gegeven moment kreeg ik vanuit mijn omgeving steeds vaker signalen dat ze mijn haar zo dun aan het worden was, en hoe meer ik hierop ging letten, hoe meer mij dit ook opviel. Toen ik na het wakker worden ook plukken haar op mijn kussen vond, was het voor mij tijd om naar de dokter te stappen. Deze achtte mijn bevindingen juist en stuurde mij door naar een dermatoloog. Na een aantal onderzoeken bleek dat ik  alopecia androgenetica heb. Als jonge vrouw van 32 komt zoiets rauw op je dak. Ik probeerde het voor mijzelf te relativeren, te bedenken dat het gelukkig geen levensbedreigende ziekte was, maar hoe meer haar eruit viel, hoe ongelukkiger ik werd.

Ik zette mijn eerste stappen in haarwerk land. Ik sloot mij aan bij de alopeciavereniging en bezocht twee haarwerkers. Ik heb hier meegemaakt dat van alles je wordt aangesmeerd, zolang het maar geld opbrengt. Kennis ontbreekt en niet de klant gelukkig maken, maar geld maken was hier het hoogste doel. Na een verdrietige miskoop, ben ik getipt over Movehs. Ik besloot een informatiegesprek aan te gaan. Viola, de eigenaresse van Movehs, heeft zelf alopecia areata, en weet hierom als geen ander wat deze ziekte met je zelf beeld doet. Zij heeft uitgebreid de tijd genomen om naar mijn verhaal te luisteren, en heeft mij het Europese haar dat zij verkoopt laten zien, voelen en passen. Dit stond in geen vergelijking, tot wat ik bij andere haarwerkers heb gezien. Dit was mijn eigen haar, hoe het ooit was geweest. Ik heb niet lang na hoeven denken of ik met Movehs in zee ging. Wel was daar nog de angst of er waargemaakt kon worden wat er tegen mij was gezegd. Een onzichtbare haaroplossing waarmee ik mij weer mooi en mezelf zou voelen. Op 11 augustus heb ik een crownextension laten plaatsen  die bevestigd is door middel van een micropoint. Dave, de man van Viola die mij heeft geholpen met kleuradvies en de crownextension heeft geplaatst, heeft prachtig werk geleverd. Ik voel mij weer mooi en krijg niets anders dan complimenten. Ik ben pas een week op vakantie geweest. Ik ontmoette daar een dame met wie ik deze week ben op getrokken. Aan het eind van de week heb ik haar gevraagd of zij iets aan mijn haar had gemerkt. Ze keek verbaasd en reageerde wat dat dan geweest zou moeten zijn. Ik vertelde hierop dat ik een haarwerk draag. Deze dame gaf aan dat zij dat in de verste verte niet had durven dromen! Movehs, doet wat het zegt! Daarnaast zijn Viola en Dave ontzettend lieve mensen, die zich op alle denkbare manieren belangeloos inzetten voor mensen met welke vorm van haarverlies dan ook. Ik gun iedereen met haarverlies de rust die ik nu ervaar. Ik ben weer compleet, zonder zorgen over mijn uiterlijk. Viola en Dave, bedankt!

Dominique 32 jaar uit Rotterdam, Alopecia Androgenetica


Na een hectische periode waarin ik een intensieve medische behandeling onderging en een burn out kreeg, kreeg ik te maken met ernstig haaruitval. Een verschrikkelijke periode was dat. Binnen enkele maanden was ik 70% van mijn haar verloren. Tijdens deze periode begon ik mij meer en meer te realiseren hoe belangrijk haar voor een vrouw is. Het geeft je net dat extra stukje vrouwelijkheid. In die tijd ben ik via internet naar mogelijke oplossingen gaan zoeken. Omdat ik een jonge energieke vrouw ben die een enorm actief en druk leven heeft en daarnaast aan topsport doet, was ik op zoek naar een oplossing die bij mijn levensstijl zou passen en met name ook niet zou belemmeren. Meerdere keren heb ik contact gehad met diverse haarwerkers die met oplossingen kwamen die voor mij echt niet geschikt waren (hoofd kaalscheren terwijl je nog een beetje haar hebt!, haarwerken met ringetjes die je haar beschadigen, niet permanente oplossingen en haarwerken die gewoonweg niet betaalbaar waren etc etc). Via haarweb las ik over MoveHS, die een systeem hadden ontwikkeld waarbij je eigen haar bewaard bleef en gebruik werd gemaakt van een vast systeem met een elastische draad dat je haar niet beschadigde. De zin ‘past bij een actieve vrouw’ is mij altijd bijgebleven. Het contact met Viola en Dave van MoveHS was enorm fijn en voelde als een ‘thuiskomen’. Omdat Viola zelf een haarprobleem heeft kon ze het verdriet, de angst en de verwachtingen des te meer begrijpen en dat voelde als een enorme opluchting. Zij hebben mij geholpen met de keuze van een haarwerk en plaatsingssysteem. Het micropoint systeem met de elastische draad waarvan ik nu al meerdere jaren gebruik maak is echt een uitkomst en heeft inmiddels al vele avonturen moeten doorstaan waaronder wekelijkse bokstoten tegen het hoofd, mma en worstel sessies, zwemsessies etc. Nooit heb ik mij onzeker gevoeld en het haarwerk heeft me dan ook nooit in de steek gelaten. Ik raad iedereen met een haarprobleem aan om contact op te nemen met MoveHs. Zij hebben kennis die ik bij andere salons nog niet heb mogen ervaren en daarnaast is hun menselijke benadering in deze wereld uniek.

Kristel 32 jaar uit Amsterdam, Alopecia Androgenetica


Mijn naam is Natascha Slot, ik ben 41 jaar. 5 jaar geleden viel plotseling mijn haar uit. In een paar maanden tijd verloor ik al mijn hoofd en lichaamshaar. Alopecia totalis/universalis…. Ik had er nog nooit van gehoord! “Kijk maar op internet” werd mij verteld door de dermatoloog. En dat was het..

Ik wist niet wat me overkwam! Ik was in één klap mijn vrouwelijkheid kwijt , en erger nog, ik was mezelf kwijt! Wie was dat gedrocht in de spiegel!!? En toen begon de zoektocht. De zoektocht naar ‘haar’ ( en mezelf).Eerst begon ik met synthetisch haar. Toen echt haar; Aziatisch haar. Permanente bevestiging, medicinale tape, van alles heb ik geprobeerd. Maar het jeukte, deed pijn, het liet los, en het haar stonk hoe vaak ik het ook waste, en het zag er uit als stro, zo droog. Iedere dag was ik bezig met mijn haar, mijn hoofd, steeds maar die vervelende plakkers, het irriteerde, maakte me ongelukkig, en koste me duizenden euro’s!!! Er moest toch iets beters zijn?

Uren heb ik op internet gezocht en toen kwam ik filmpjes tegen van MoveHS en ben ik Viola gaan volgen op Facebook. Op een gegeven moment heb ik een afspraak gemaakt, al had ik er nog steeds niet veel vertrouwen in op dat moment. Voor de verandering werd er alle tijd voor mij genomen, en het voelde als een soort bevrijding om eindelijk eens met iemand te praten die me begreep, die naar me luisterde, die het zelfde had doorgemaakt als ik. Uren lang heb ik haarwerken gepast en gepraat, heel ontspannen en alles werd me heel goed en duidelijk uitgelegd. Uiteindelijk heb ik een geweldig haarwerk uitgezocht( die ik niet hoef te plakken, JOEPIE). Hij zit fantastisch, voelt fantastisch, RUIKT fantastisch, ik zet hem binnen 5 seconden op en klaar; wat ben ik blij!!! Na al die jaren voel ik me steeds meer mezelf en voel ik me weer wat zelfverzekerder.

Nu durf ik zelfs in de spiegel te kijken en te zegen; wat een mooie vrouw!

Dank je wel Viola en iedereen bij MoveHS, niet alleen voor het fijne haarwerk maar ook voor alle tijd en begrip.

Groetjes Natascha Slot 40 jaar uit Doesburg, Alopecia Universalis


Inmiddels is het alweer dik anderhalf jaar geleden dat het me opviel dat ik wel erg veel last had van haaruitval. Toen begon een hele nare fase in mijn leven vol paniek en donkere momenten. Ik zag het echt niet meer zitten. Het was en is nog steeds een moeilijke weg. Accepteren dat je als jonge vrouw je haren verliest en dat het niet meer beter wordt, is nou eenmaal niet gemakkelijk.

Ik heb in dit moeilijke proces wel altijd geprobeerd om zelf aan het roer te blijven staan en geen slachtoffer te worden van de situatie.  Ik heb me in eerste instantie volledig op het internet gestort en letterlijk alles wat er te vinden was over haaruitval, medicatie en oplossingen gelezen. Nadat ik voor mezelf besloten had dat ik geen hormonen in mijn lijf wilde pompen, bleef er slechts een oplossing over: een haarwerk. Ook hier ben ik weer zorgvuldig te werk gegaan: veel lezen en dan met name ervaringen van lotgenoten. Via deze lange zoektocht kwam ik toevallig op de site van MoveHs terecht. Wat mij erg aansprak was de professionele uitstraling van de site, het feit dat ik op internet nergens negatieve ervaringen kon vinden, maar bovenal dat de eigenaresse Viola, zelf precies weet wat haaruitval met je doet. Dit laatste maakte onze eerste kennismaking voor mij erg fijn. Ik voelde me voor het eerst begrepen. De keuze was dus ook snel gemaakt: ik wilde een met Europees onbewerkt haar, op maat gemaakt haarstuk.  Inmiddels draag ik mijn haarstuk alweer 3 maanden en het is de beste beslissing geweest die ik in al die tijd heb genomen: mijn angst en paniekgevoelens zijn nagenoeg weg en Viola heeft er voor gezorgd dat ik me weer mooi en vrouwelijk voel.

De eerste weken heeft Viola me vast vaker gezien dan haar lief was, mijn eigen haar moest een tintje donkerder geverfd worden, maar de verf pakte niet goed, ik wist niet goed hoe ik de klemmetjes moest verzetten en ga zo maar door. Niets was haar teveel en ze maakt altijd tijd.

Ik ben erg blij dat mijn eerste ervaring met een haarwerk meteen een schot in de roos was: hele mooie kwaliteit, fantastische nazorg en altijd een luisterend oor.

Ik kan dus ook iedereen aanraden dit mooie bedrijf een bezoekje te brengen, je zult niet teleurgesteld worden!

Carolien uit Utrecht32 jaar, haarverlies door Alopecia Androgenetica


In 2012 is er bij mij een hersentumor geconstateerd, en was een operatie en bestralingen op mijn hoofd nodig voor herstel. Ik heb een jaar lang met doekjes, sjaaltjes en petjes op gelopen, tot is besefte dat mijn haar op een bepaalde plek (midden op mijn hoofd) niet meer terug zou groeien. Ik ben toen naar een haarwerker gegaan die een op maat gemaakt haarwerk heeft gemaakt met clips. Ik was daar altijd erg tevreden over totdat de in 2013 in één keer de prijzen zo verschrikkelijk hadden verhoogd, dat het bijna onbetaalbaar werd. Ik ben toe verder gaan kijken.

Ik ben op de site van MoveHs terecht gekomen en dat zag er goed uit en wekte al meteen vertrouwen. Ik heb een afspraak gemaakt met Viola en dat voelde meteen goed, zij heeft ook een haarprobleem dus ze snapt hoe je je voelt, heel fijn iemand die je begrijpt. Ik heb nu een crownextension met een micropoint bevestiging van onbehandeld europees echthaar, en ik moet zeggen, het is echt een verademing. Ik hoef me niet meer druk te maken als ik sport en geen confrontatie meer met mezelf, iedere dag in de spiegel. Ik kan vanalles weer doen zonder constant te denken aan mijn haar.

Ik ga nu elke zes weken naar Dave toe om de micropoints opnieuw te laten bevestigen. Het bevalt mij erg goed, en vriendinnen vinden het er ook erg mooi uitzien.

Groetjes Petra uit Utrecht, 34 jaar,  haarverlies door Radio Therapie


Na zo’n 48 jaar ervaring met haarwerken, heb ik iemand gevonden die aan alle (hoge) eisen voldoet. “ik ben heel blij, dat ik jou gevonden heb Viola”. Ik kan gewoon bezig zijn dan andere zaken met mijn haar, want ik weet dat het er goed en natuurlijk uitziet, en ook bij allerlei (sport) activiteiten, goed blijft uitzien!! Oftewel “ik LEEF”

Janneke uit Maastricht, alopecia Universalis en Vitiligo


“Ik heb de eigenaresse, Viola de Vries, een keer ontmoet op een landelijke bijeenkomst dag voor de alopecia vereniging. Hier heb ik zelf mogen zien en voelen wat voor kwaliteit haar zij verkoopt. Toen ik dit eenmaal gezien en gevoeld had was ik erg onder de indruk en ik wist het gelijk: Dit haar wil ik ook!

Ik heb contact met haar opgenomen en ben vrijblijvend bij haar langsgegaan. Hier heb ik geluisterd naar een ervaringsdeskundige, iemand die weet wat iemand zonder haar nodig heeft. Iemand die weet wat nodig is om je weer mooi te voelen. Ik heb een aantal modellen in anti slip cap met Europees echt haar gepast en Viola heeft me geheel ongedwongen mijn keuze laten maken en bedenktijd gegeven. Ze heeft me laten zien hoe ik een haarwerk was en verzorg, en wat er op het gebied van styling allemaal mogelijk is om met je haar te doen! Het draagcomfort is geweldig van de antislip cap, ik kan vrij bewegen, en alles doen.

Na een aantal weken ben ik terug gegaan en heeft ze mijn model, op mijn verzoek, nog een klein beetje aangepast, want…. eraf is eraf, het groeit niet meer aan.Super fijn die professionaliteit, nazorg en een luisterend oor!

Of je nou dichtbij woont of veraf het is zeker de moeite waard om gewoon eens een keer een afspraak te maken!”

Ilona uit Schiedam, 23 jaar, Alopecia Universalis


“Als je haar maar goed zit!!!

Ik heb de eigenaresse van MoveHs, Viola de Vries, ontmoet als een deskundig en enthousiast haarwerkster die een lezing gaf over haarverlies. Een enthousiaste dame met passie en gevoel voor haar vak, maar ook een professional met een luisterend oor.

Ik heb een volle bos met haar gehad en dacht altijd “ik wil geen marmot op mijn hoofd”. Geen toeters en bellen en ik wil me geen zorgen maken of mijn haarstukje opvalt of afglijdt, dan maar liever een kaal hoofd. Toen ik echter in de gaten kreeg dat een haarstuk onopvallend gedragen kon worden en een vaste vorm ook mogelijk was, liep ik toch warm voor een haarstuk. Ik heb een afspraak met haar gemaakt en ben overstag gegaan omdat ik een goed gevoel bij haar had en haar kon vertrouwen. Viola weet als ervaringsdeskundige wat haarverlies of dun haar kan doen met iemand. Om die reden begreep ze ook heel goed hoe groot die stap voor me was, en dat ik ook angstig was, want stel dat……

Nadat ik mij uitvoering heb laten informeren heb ik een haarstuk laten ontwerpen. Het draagcomfort en een onopvallend resultaat,  waren de belangrijkste punten, want ik wilde niet dat mijn omgeving vervelende vragen ging stellen. Dit begreep Viola heel goed en heeft ze ook gerealiseerd. Het haarstuk is niet zoals je zo vaak ziet met teveel haar ontworpen, en er is een goede kwaliteit haar gebruikt wat perfect bij mijn eigen haar past.

De aflevering was heel erg spannend en niemand in mijn omgeving heeft ook maar iets in de gaten gehad dat ik een haarstuk had. Ik kan alles doen, voetballen, zwemmen maar ook motorrijden of met  mijn auto die een open dak heeft rijden. Geweldig. En als ik in de spiegel kijk zie ik de oude Derk  weer terug. Ik vind mezelf er veel beter uit zien.

Ik kan iedereen aanraden die een haarprobleem heeft een afspraak te maken met MoveHs. Deskundig en ongedwongen advies, en uitleg van de verschillende mogelijkheden. Maar wat vooral ook belangrijk is, er wordt goed naar je geluisterd om het beste eindresultaat te krijgen. Ook de nazorg is perfect. Een echte aanrader om toch eens een gesprek met Viola aan te gaan. Je staat versteld van wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is op het gebied van haarstukken.”

Derk uit Almere, 47 jaar, mannelijke kaalheid


Heel toevallig kwam ik bij MoveHs terecht. Ik was eigenlijk al lang op zoek naar een goed en betaalbaar haarwerk. Voor de opening van de vestiging MoveHs in Enschede, ben ik daar al wezen kijken en het gevoel was goed. Op de openingsdag zelf heb ik dan ook direkt een afspraak gemaakt.

De tijd die Viola voor je maakt en in je steekt is geweldig. Het begrip en het meeleven is ook fantastisch. Ze heeft heel veel verstand van de verschillende soorten haar, maar ook het binnenwerk van de monturen en de haarkleuring. Dit heb ik in de 7 jaar dat ik een haarwerk draag nog niet meegemaakt. Viola weet niet wat te doen om je het naar de zin te maken. Ik heb veel haarwerken gepast, ik had wel wat te kiezen. Ik ga er ook graag naar toe, tussen door een kopje koffie drinken, of een een praatje maken, het kan allemaal. Ook Davy doet zich alle moeite om het mij naar de zin te maken.

Ik ben o zo blij dat jullie nu ook in Enschede zitten mijn dank is groot jullie zijn geweldig groetjes

Francien uit Enschede, 67 jaar, Alopecia Totalis


Hoi geïnteresseerden ik ben Leonie een jonge vrouw van 34 jaar. Ben moeder van 2 jongens en werk in een warenhuis. Mijn uiterlijk is belangrijk voor me. Het gaat daar uiteindelijk niet om maar ik wil er wel verzorgd uitzien. Ik was 20 toen ik erachter kwam dat mijn haar wel heel dun werd, ook doordat het werd opgemerkt door de dames in mijn klas omdat ik de opleiding Mode & Kleding deed werd er extra op je uiterlijk gelet. Hierdoor werd ik erg onzeker over mijzelf. Het haar werd steeds dunner het werd een obsessie voor me. Ik lette op ieder’s haar. Na lange tijd rond te hebben gelopen met een behoorlijke inkijk bovenop mijn hoofdhuid en er Alopecia Andrognetica is geconstateerd door de Dermatoloog heb ik na 5 jaar besloten om er wat aan te doen. Ik begon met mijn 1ste haarwerkje het voelde in het begin erg onwennig maar na verloop van tijd zag ik het hulpmiddel als mijn eigen haar. Super ideale oplossing.

Doordat ik meer ervaring kreeg, en wist wat ik wou ben ik verder gaan oriënteren, nadat ik bij 2 verschillende haar specialisten ben geweest voor haarwerken. Ik kwam via een site voor patiënten met Alopecia bij MoveHS terecht en tot mijn grote verbazing zat deze haar specialist in mijn eigen woonplaats, dus gelijk een afspraak gemaakt. Ik werd bij binnenkomst warm en oprecht ontvangen, met altijd de vraag of je een kopje koffie of thee wilt. Dat maakt het zo huiselijk het voelde gelijk goed. De aandacht, het eerlijke persoonlijk advies, waar overigens veel tijd in werd gestoken. Het was tot wat ik tot nog toe gewend was een geheel nieuwe ervaring. Ook op financieel gebied werd ik goed geholpen. Viola heeft zoveel tijd voor me genomen en moeite gedaan om mij super blij te maken met een betaalbaar en mooi haarwerk. Thuis en op mijn werk werd ik overladen met complimenten. Ook soms door onbekenden op straat krijg ik complimenten over mij haar. Als ik de waarheid vertel over mijn haarwerk dan krijg ik vaak te horen dat het niet te zien is. Zelfs kappers moeten heel goed kijken om te zien dat het een haarwerk is. Ik ben super tevreden met MoveHS beter had ik het niet kunnen treffen. Bedankt MoveHS!!

Leonie uit Enschede, 34 jaar, Alopecia Androgenetica


“Ik ben van leverancier veranderd omdat MoveHs toevallig op mijn pad kwam. Ik ben erg blij met de informatie die ik heb gekregen, ik wist niet dat er zoveel mogelijk was in de haarwereld.

En nog blijer ben ik met mijn nieuwe pruik. Ik krijg zoveel complimenten!!! Ik voel mij weer vrij en heb geen angst meer met de gedachten of mensen kunnen zien of ik een pruik draag. Er is een wereld voor mij opengegaan. Heel veel dank Viola, ik voel mij daardoor een gelukkig mens.”

Lida uit Borne 68 jaar haarverlies door Chemo therapie met blijvende haarschade,


Ik heb alopecia androgenetica al vele jaren. Na lang zoekende te zijn geweest en vele teleurstellingen, kwam ik bij MoveHs terecht in Enschede. Er was gelijk een klick, ik voelde me gehoord en gezien, en vooral serieus genomen. Ze hebben mij verschillende soorten haar en bevestigingsmethodes laten zien, en ik kreeg daarbij een hele duidelijke uitleg bij wat er allemaal mogelijk is. Omdat ik nogal nerveus was hebben ze mij daarna nog eens alles op de mail gezet zodat ik het rustig kon over lezen, op me in kon laten werken en nog vragen kon stellen voordat ik een beslissing nam.

Ik heb gekozen voor een maatwerk haarstuk, met een vaste bevestiging, het micropoint stysteem, een heerlijke bevestiging waarbij ik mijn eigen haar behoud, er niets wordt afgeschoren, en ik het toch kan dragen alsof het mijn eigen haar is. Het is werkelijk niet te onderscheiden. Ik heb al menig compliment gekregen.

Al met al een dikke aanrader voor wie een haarprobleem heeft en zich niet serieus genomen voelt, en iets wil waarmee je kunt slapen, sporten en alles kunt doen, en vooral waarmee je mooi bent en blijft. En de service en tijd die ze voor je nemen is ook uitstekend. Ik zou zeggen ga een een kijkje nemen bij MoveHs en vraag een informatie gesprek aan. Het is echt de moeite waard.

Anneke uit Leeuwarden,  52 jaar, Alopecia Androgenetica

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap