Radiotherapie - MoveHs | MoveHs

Radiotherapie

Als u bestraald wordt op een plaatst waar haar groeit kan ten gevolge van radiotherapie  haarschade ontstaan. Bij bestraling van een kleine plek zal alleen daar het haar uitvallen. Wordt u echter over uw gehele hoofd bestraald dan zal volledige haaruitval optreden.

Afhankelijk van de intensiteit van de radiotherapie kan blijvende haarschade optreden. Haarfollikels en haarwortels zijn door de radiotherapie zodanig beschadigd dat er geen nieuw haar kan worden aangemaakt, en kale plekken zichtbaar blijven.

Een volledig haarwerk of haarstuk kan een oplossing zijn, maar hoeft niet altijd de beste keuze te zijn. Het is ook mogelijk op het beschadigde deel, waar door de radiotherapie de blijvende schade is ontstaan, een malletje te maken en een aanpast stukje te maken in dezelfde haarstructuur als van uzelf.

Het eindresultaat is zodanig dat het verschil niet is te zien. Wij informeren u graag over deze mogelijkheid.

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap