Programma OPEN DAG zondag 15 oktober | MoveHs

Programma OPEN DAG zondag 15 oktober

23-sep-2017 10:22

 

Ben je al lang zoekende naar de antwoorden op haar- wimper en wenkbrauwverlies? Laat je dan informeren op de OPEN DAG 15 oktober bij MoveHs Hair Solutions in Enschede. Tijdens deze dag tonen wij de nieuwste haaroplossingen in onder andere het “Hand geselecteerde onbehandelde Europese echthaar en de aanvullende andere collecties.

Als bezoeker kun je meedoen aan de look & learn workshops op het gebied van Wimpers plakken door Rachel Goldenbeld en Visagie door Marinella Baks. Onze PMU specialist Anh Ly laat je zien hoe we mooie wenkbrauwen kunnen aanbrengen tijdens een demonstratie met modellen, en haarwerkspecialist Davy Devries laat je zien hoe hij een ontwerp maakt voor een crownextension en hoe deze op een model met de elastische draad wordt aangebracht in haar eigen haar.

Programma

 

10.30 uur    Verwelkoming met koffie –  thee en petît fours, drankje en een hapje

10.30 uur    Maak kennis met ervaringsprofessional Saskia, de Haarpsycholoog

11.00 uur    Look & Learn visagie de hele dag door Marinella Baks

11:00 uur    Look & Learn wimpers plakken de hele dag door Rachel Goldenberg

11:30 uur    Permanente make-up demonstratie met model wenkbrauwen door Anh Ly

12.00 uur    Demonstratie gipsmal maken door  Davy DeVries samen met  model           Miranda (haarverlies door medicatie bij MS)

12.15 uur    Pauze

12:30 uur.   Vervolg demonstratie crownextension met micropoint “flexibele draad” plaatsen in dun haar door Davy Devries

14.00 uur    Permanente make-up demonstratie met model wenkbrauwen door Anh Ly

De gehele dag door zijn er mogelijkheden om haaroplossingen te passen in de privé cabines van MoveHs. Alle bezoekers gaan naar huis met een goody bag.

Toegang gratis


5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap