Visagie - MoveHs | MoveHs

Look & Learn Workshops

Haaruitval door Alopecia, door een chemo of een andere vorm van haarverlies? Je haarprobleem hoeft geen enkele belemmering voor je te vormen om er goed uit te zien! Want voor jou geldt net als voor ieder ander: er goed uitzien is aandacht besteden aan je uiterlijk.

Movehs heeft een netwerk van specialisten opgebouwd die precies weten welke visagie past bij vrouwen met haarproblemen. Óók als je door alopecia of chemo je wimpers en wenkbrauwen bent verloren. Maak kennis met:

  • Onze specialisten in PMU

    (permanent make up), die je de prachtigste wenkbrauwen kunnen (terug)geven en je ogen extra uitstraling kunnen geven.

  • Onze visagie en make-upspecialisten

    die je laten zien welke make-up jou laat stralen, welke kleuren bij je passen en hoe je je sterke punten kun benadrukken. Maar ze kunnen je ook bijvoorbeeld leren hoe je met sjablonen weer wenkbrauwen maakt als je deze hebt verloren door de chemo.

Workshops en open dagen

Regelmatig kun je bij Movehs allerlei workshops volgen in visagie en styling of presentaties zien op onze open dagen. Wil je meer leren over make up, het aanbrengen van wimpers, permanent make up, het stylen van je haarwerk et cetera? Voel je je onzeker vanwege je haarprobleem en wil je ontdekken wat je daar aan kunt doen? Bezoek dan een van onze workshops of open dagen: houd de agenda in de gaten.

Visagiste Marinella Baks

Marinella Baks is onze visagiste. Na een loopbaan als visagiste in de evenementenbranche en de televisiewereld volgt ze nu haar passie: ‘ het mooiste uit mensen halen’. Marinella doet ook de visagie van onze Movehs-modellen, allemaal vrouwen met een haarprobleem. Kijk maar eens naar de foto’s op onze site, dan zie je wat Marinella kan betekenen voor vrouwen met haarverlies.

Make-up workshop: Icare Look & Learn visagie

Wil je meer leren over en oefenen met het aanbrengen van make-up? Neem deel aan de workshop Icare Look & Learn. Je ontdekt welke kleuren bij je passen en hoe je er binnen een paar minuten stralend uit kan zien.

 

MoveHs Visagie

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap