Permanente make-up - Dermatografie - MoveHs | MoveHs

Permanente Makeup – Wimpers en Wenkbrauwen

Het verliezen van wenkbrauwen en wimpers is erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking als je door ziektes zoals bij Alopecia Areata – Universalis, Frontal Fibrosing Alopecia, of chemotherapie je wimpers en of wenkbrauwen bent verloren, dan kan permanente make-up uitkomst bieden. Haar, wimpers en wenkbrauwen kun je niet los zien van elkaar. Met Permanente make-up ook wel PMU genoemd, is het niet langer nodig, dagelijks met een potlood een wenkbrauw of eye-liner bij jezelf aan te brengen.

We zien helaas maar al te vaak dat na plaatsing van een mooie haaraanvulling de wenkbrauwen die zijn getatoeëerd niet op de goede manier zijn aangebracht. Een reconstructie is mogelijk maar zeer bewerkelijk, soms moet er eerst gelaserd worden. Wij menen dat we op de haaroplossingen bij haarverlies met PMU, een goede aanvulling bieden door een gekwalificeerde PMU vakspecialist die een intensieve opleiding heeft gevolgd, de wenkbrauwen of ogen met de haaraanvulling tot één mooi geheel te maken.

MoveHs PMU Permanente Make Up

Onze PMU specialist is vakkundig en verstaat haar vak tot in de kleinste details en is een ware kunstenaar. Van een schaduw techniek, tot een strokes techniek, of een ombre techniek toe. Ook een tepelhofreconstructie of camouflage bij Vitiligo zijn bekend terrein voor ons, net als de eye-liners of litteken correctie, kunnen vakkundig worden aangebracht. We werken met de juiste kleuren, technieken en materialen om pijnloos tot een goed eind resultaat te komen

Informeer naar de mogelijkheden of combineer een afspraak als je ook meer wilt weten over onze permanente make-up en haaroplossingen.
Wilt u meer weten over haarverlies, bezoek dan onze Alopecia pagina.

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap