Permanente make-up

Zoek je een oplossing voor het verliezen van wenkbrauwen of wimpers? Kies voor permanent make-up (PMU). Graag ook nog je lippen accentueren? Dat kan. In een gratis intake laten we je graag ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Vragen? Neem contact op Tarieven

Wenkbrauwen of wimpers verliezen is een veelvoorkomend probleem. Het kan allerlei oorzaken hebben; vaak hangt het samen met haarverlies. Permanente make-up kan een mooie oplossing zijn. In onze gratis intake laten we je zien wat PMU voor jou kan betekenen. Onze PMU-specialiste kijkt goed wat bij jouw gezicht past. Ze tekent terwijl jij in de spiegel meekijkt. Op jouw aanwijzingen past ze de vorm aan. Nét zo lang totdat jij ziet: dit ben ik, zo voel ik me mooi. PMU is minder diep dan een tatoeage: de kleurstof (pigment) wordt aangebracht in de bovenste huidlagen. Het pigment vervaagt langzaam. Je moet het ongeveer om de twee jaar laten bijwerken.

 

Wenkbrauwen

De vorm en kleur van je wenkbrauwen zijn heel bepalend voor je uitstraling. In de intake laten we je graag zien wat er mogelijk is en wat dat voor jouw gezicht doet. Samen met jou kijkt ons PMU-specialiste welke vorm en kleur goed bij jouw gezicht en haar(werk) past. Er zijn verschillende PMU-technieken voor wenkbrauwen: 3D-hairstroke, ombre en schaduwtechniek. Elke techniek heeft een eigen effect; samen met jou kijken we wat goed bij je past.

 

Wimpers en permanente make-up

Permanente make-up kan het verlies van je wimpers redelijk compenseren. Lijntjes boven en onder je ogen benadrukken de vorm van je ogen weer, net zoals je wimpers dat deden. Het ontbreken van wimpers valt dan een stuk minder op. Er zijn verschillende PMU-technieken om je ogen te accentueren, waaronder eyeliner (boven en onder), wing eyeliner en gekleurde eyeliner.

 

Minkwimpers

Je kunt ook kiezen voor minkwimpers. Eigenlijk zijn die gemaakt om langs bestaande wimpers aan te brengen. Toch kan het. We laten je graag zien hoe dat moet. We hebben mooie, natuurlijk ogende wimpers in ons assortiment. Die kun je meerdere keren gebruiken. Minkwimpers laten zich trouwens ook prima combineren met permanent make-up. Tijdens het plakken loopt permanente eyeliner immers niet uit.

 

Lippen en permanent make-up

Ook voor je lippen kun jij bij onze pmu-specialiste terecht. Zij laat je zien wat PMU kan betekenen voor de kleur en vorm van je lippen. Denk aan lipliner (een lijntje om je lippen), full-lips (volledige inkleuring en evt. vormaanpassing) en schaduw-effect (je lippen ietsje voller of symmetrisch maken).

 

Medische permanent make-up toepassen tegen littekens of voor reconstructie (dermatografie)? Dat kan ook bij Move Hairsolutions.

 

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende intake. We helpen je graag met een passende oplossing. Je hebt recht op een eerlijk en goed advies.

 

PMU specialist Tamara van MoveHs PMU

Neem contact op

Ben je voor het eerst op zoek naar een haaroplossing en vraag je je af wat er voor jou mogelijk is? Of ben je niet tevreden met je huidige haaroplossing en vraag je je af of er iets beters te vinden is? Wat je situatie ook is, bij Move Hairsolutions geldt: durf te vragen! Ons team staat voor je klaar.

Bel of mail ons
Vraag een gratis intake aan