Tamara

“Permanent make up is mijn specialisme”

Kapster/haarwerker Tamara heeft een talent voor PMU. Ze ziet precies wat bij je gezicht past. “Het leuke van permanent make-up is dat je direct resultaat ziet. Het doet echt iets met je uitstraling.”

Hairstroke, ombre, shadow: Tamara past de verschillende PMU-technieken voor wenkbrauwen allemaal haarfijn toe. Ook voor mooie eyeliner draait ze de handen niet om.

 

Met succes doorliep Tamara de vakopleiding voor PMU. Ze ziet precies wat er bij iemands gezicht past en tekent de allermooiste wenkbrauwen. Wimpers krullen (microlash lifting) en kleuren kan ze ook. Daarnaast beheerst ze de techniek van microneedling: een huidtherapie waarbij je littekens, pigmentvlekken en andere huidproblemen aanpakt door de aanmaak van collageen en bindweefsel te stimuleren. Tamara, die van huis uit kapster is, kwam in 2019 bij Move Hairsolutions terecht omdat ze een leuke vacature zag. “Ik heb zelf een haarprobleem, maar wist niet dat er zó veel mogelijk was. Er ging hier een wereld voor me open!”

 

Wat geef je klanten graag mee?

“Hoe akelig het ook kan zijn om een haarprobleem te hebben, het is echt mogelijk om jezelf weer prettig te gaan voelen.”

 

Wie zie je zelf als je in de spiegel kijkt?

“Ik ben iemand die, als ik iets zie zitten, er ook 100 procent voor ga. Dan wil ik het beste uit mezelf halen.”

 

Wat doe je graag na werktijd?

“Boxing fitness, hier in de sportruimte van Move Hairsolutions. Samen met Dave begeleid ik elke week een les speciaal voor vrouwen met een haarprobleem. Hier kun je met of zonder je haarwerk sporten; niemand die er van opkijkt.”

“Thuis ga ik graag wandelen met de hond. Of zelfs hardlopen: mijn hond is een kruising tussen een Friese stabij en een schapendoes, dus die houdt me wel in beweging!”