Anneke:

“Ik ben met plezier dit vak ingestapt”

Enkele klanten van Annekes haarsalon in Friesland hadden grote haarproblemen. “Ik wilde ze heel graag helpen, maar hoe?” Haar zoektocht bracht haar uiteindelijk bij Move Hairsolutions. “Wat een kwaliteit zag ik daar! Ik dacht: ‘Zó wil ik mijn klanten ook helpen.’”

Na 21 jaar in het kappersvak besloot Anneke zich te verdiepen in het vak van haarwerker. De kennismaking met het team van Move Hairsolutions gaf daarin de doorslag. Er was meteen een klik. “In Enschede zag ik wat een groot verschil het maakt als je kiest voor kwaliteit.”

 

Al snel leek het Viola, Dave en Anneke een goed idee om te gaan samenwerken. “De kwaliteit en klantgerichtheid van Move Hairsolutions in Friesland beschikbaar maken voor mensen met haarverlies, daar zet ik met plezier mijn schouders onder.”

 

Wat geef je klanten graag mee?

“Kwaliteit! Dat is hard nodig. In mijn zoektocht naar oplossingen voor mijn klanten met haarproblemen ontdekte ik al snel hoeveel haaraanvullingen van slechte kwaliteit  worden verkocht. Of haarstukken van dierlijk haar, dat werd verkocht als echt mensenhaar. Ook bevestigingsmethodes die huidproblemen veroorzaken, of pijnlijke zittende haarwerken. Ik heb het allemaal voorbij zien komen.”

 

Wie zie je als je zelf in de spiegel kijkt?

“Een realistische, nuchtere Friezin die no-nonsense is, en vrouwen met haarverlies een goede oplossing gunt.”

 

Wat doe je graag buiten werktijd?

“Ik ben sportief. Ik doe aan hardlopen en fitness, zodat ik van het Bourgondische leven kan blijven genieten. Want ik houd óók erg van lekker eten.”