Meestgestelde vragen

Lees hier de meestgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op. We helpen je graag!

Bel of mail ons Vraag een gratis intake aan

Ik heb binnenkort een haarwerk nodig, hoe moet ik te werk gaan?

Indien je haar nog niet is uitgevallen, maar je weet dat dit op korte termijn na de eerste kuur gaat gebeuren, maak dan zo spoedig mogelijk een afspraak met ons. Wij zien je dan nog met je eigen haar en kunnen meedenken in haaroplossingen die het dichts bij je eigen haardracht komen. Wij knippen de haarwerken/stukken pas in op het moment dat het haar is uitgevallen. Indien je haar niet uitvalt dan annuleren wij de bestelling en zijn we heel blij voor jou. Move Hairsolutions brengt geen kosten in rekening.

Hoe onderhoud ik mijn haarwerk?

Bij het afleveren van het haarwerk krijgt je een uitgebreide instructie mee met een kop of standaard en onderhoudsproducten. Na twee weken komt je terug om met ons de eerste wasbeurt samen te doen en eventueel het haar te stylen. Mocht er nog iets aan het haarwerk aangepast moeten worden dan wordt dit ook meteen gedaan. Indien je dit wenst kunt je daarna het haarwerk door ons laten verzorgen, maar wij bespreken ook de mogelijkheden wanneer je dit zelf kunt doen.

Kan ik haarstylingsproducten gebruiken?

Dit is afhankelijk van de haarsoort. In principe is bij echt haar alles mogelijk, doch geven wij elke haarsoort of synthetische vezel een aparte gebruiksaanwijzing. Bij een kunstvezel mag je niet alle producten gebruiken. Zo is gewone haarspray bijvoorbeeld funest voor een kunstvezel. Bij de aflevering krijgt je instructies mee, de eerste wasbeurt van je haaroplossing doen wij altijd samen

Heb ik een volmacht van de arts voor de zorgverzekering nodig?

Deze is inderdaad nodig. Zonder een medische verklaring kunt je geen aanspraak maken op de vergoeding van uw haarwerk. Je kunt deze aanvragen via je huisarts,  dermatoloog of oncoloog. Je hebt via de zorgverzekering recht op een basisvergoeding van €431,-  Indien je aanvullend bent verzekerd kan dit bedrag hoger zijn.

Mag ik mijn synthetische haarwerk föhnen?

Een synthetische vezel kan niet tegen hitte, tenzij je een betex vezel hebt, die mag tot maximaal 150 graden worden verhit. Droogblowen met koude stand is geoorloofd.

Kan ik in het echthaar alles doen?

Echthaar heb je in vele soorten, en ook hier is niet alles geoorloofd. In een bewerkt haar en ontschubd echthaar kunnen problemen ontstaan bij verkeerd wassen en stylen. Een onbewerkt Europees echthaar is het sterkst en ook daar zijn aparte gebruiksaanwijzingen voor.

Vragen? Ons team staat voor je klaar!

Staat jouw vraag er niet tussen? Of wil je graag advies? Bij Move Hairsolutions geldt: durf te vragen! Ons team staat voor je klaar.

Bel of mail ons
Vraag een gratis intake aan