Marjorie:

“Een goed haarwerk geeft zelfvertrouwen”

Marjorie zocht als kapper vakinhoudelijke verdieping. Die vond ze als haarwerker bij Move Hairsolutions. “Een familielid dat alopecia kreeg, schakelde mijn hulp in. Zo heb ik dit vak ontdekt.”

Marjorie kreeg in haar directe omgeving te maken met alopecia. Dat bracht haar uiteindelijk tot het vak van haarwerker. "Ik merkte dat ik echt iets kon betekenen voor mensen met haarverlies." Sinds ze bij Move Hairsolutions werkt, helpt ze bijna dagelijks vrouwen met haarproblemen. Het toeval wil dat Marjorie zelf ook een haarprobleem kreeg.


Wat geef je klanten graag mee?

"Dat een goed haarwerk heel veel kan betekenen voor je zelfvertrouwen. Ik zie hier vaak vrouwen die zich beperkt voelen vanwege hun haarprobleem en uit onzekerheid thuis blijven zitten. Dat is zo jammer! Ook met een haarprobleem kun je er heel mooi uitzien. Als jij dat niet wilt, hoeft niemand te zien dat je een haarprobleem hebt."

Wie zie je als je in de spiegel kijkt?

"Iemand die goed in haar vak wil zijn, zich blijft ontwikkelen en graag bijdraagt aan het zelfvertrouwen van andere vrouwen met haarproblemen."

Wat doe je graag na werktijd?

"Dan doe ik graag iets in de buitenlucht. Wandelen met mijn hond Pip bijvoorbeeld, of tennissen. Ik maak deel uit van een leuke groep van tien vrouwen, we doen onderling competitie en nemen deel aan toernooien. En ik word erg blij van muziek en van dansen! Ik ga vaak naar festivals en heb eigenlijk altijd wel muziek opstaan."