Christel:

“Ik help je graag de drempel over”

Christel is onze administratief medewerkster annex gastvrouw annex zorgverzekeringsspecialist. “Mensen stappen hier niet zomaar over de drempel. Daarom neem ik de tijd voor je als je voor het eerst met ons belt. Je kunt me alles vragen.”

Dikke kans dat je Christel als eerste ziet of spreekt als je contact opneemt met Move Hairsolutions. Zij is het teamlid dat de meeste telefoontjes aanneemt en degene die je in Enschede welkom heet. Ook helpt ze klanten graag aan een goede zorgverzekering. "Zodat je de hoogst mogelijke vergoeding krijgt voor je haaroplossing."


Wat geef je klanten graag mee?

"Dat je je nergens voor hoeft te schamen. Het is logisch als je verdriet hebt over je haarprobleem. Laatst had ik iemand aan de lijn die in tranen uitbrak. Ze zei: 'Sorry, maar ik heb het nog niet geaccepteerd'. Ik antwoordde haar dat ze het misschien wel nooit 100% zal accepteren en dat dat niks is om je voor te schamen. Natuurlijk wil je liever je eigen haar! Toch ga je het na verloop van tijd een plekje geven. En goede haaroplossing helpt daarbij, dat zie ik hier elke dag weer."

Wie zie je zelf als je in de spiegel kijkt?

"Iemand die net is opgestaan. Ik kijk alleen ’s morgens in de spiegel, de rest van de dag kom ik er niet meer aan toe. Voorheen was ik zo iemand die het liefst 20 paar laarzen in de kast had staan. Nu heb ik andere prioriteiten: mijn werk en een druk gezinsleven."

Wat doe je graag na werktijd?

"Haha, zo weinig mogelijk. Ik ben allang blij als ik met mijn twee honden eindelijk eens even op de bank kan kruipen met de afstandsbediening."