Ontschubt haar | MoveHs

Ontschubt haar

Behandeld of ontschubd echt haar verzorgen

Haarwerk van behandeld echt haar vereist een speciale verzorging. Behandeld  echthaar is er in verschillende kwaliteiten, zoals ‘Premium Europees haar’, ‘Indian haar’ of haarsoorten afkomstig uit Azië. Sommige kwaliteiten zijn kwetsbaarder dan andere, omdat ze meer chemische behandelingen (bleken en ontschubben) hebben ondergaan.  

  1. Voorzichtig borstelen

Borstel het haar niet vaker dan nodig, want (deels) ontschubd en gebleekt haar is kwetsbaarder dan onbehandeld haar. Zoals bij elk haarwerk, borstel je eerst de onderkant en werk je van daaruit langzaam naar boven. Zo ontwar je het haar zonder dat je kracht hoeft te zetten en voorkom je dat haren breken door het borstelen.

Borstel het haarwerk ook altijd voor de wasbeurt.

  1. Wassen van behandeld of ontschubd echthaar

  1. Verzorgen van behandeld of ontschubd echthaar

Na elke wasbeurt volgt een nabehandeling met een speciale conditioner of treatment om het haar extra te beschermen.

  • Je verdeelt de conditioner zachtjes met je handen knedend/strijkend over het handdoekdroge haar. Je besteedt daarbij extra aandacht aan de uiteinden en vermijdt de knoopjes bij het montuur. Laat het enkele minuten inwerken.
  • Je spoelt de conditioner goed uit onder lauw stromend water. Wij gebruiken hiervoor ……
  • Gebruik tot slot een Wij gebruiken hiervoor <naam product>.
  • Om klitvorming tegen te gaan, kun je ook nog wat zijdeserum aanbrengen met je handen. Wij werken hiervoor met Silk Infusion.
  • Laat het drogen op een speciaal haarwerk-kopje. Dat moet in elk geval kleiner dan het montuur zelf zijn, zodat het haarwerk niet op kan rekken. Zo houd je de pasvorm langer in tact. Wil je het haar föhnen, volg dan onderstaande tips op.
  1. Stylen van behandeld of ontschubd echt haar

Versteviger, gel, haarlak gebruiken? Kies milde producten zoals wax, gel of een zachte haarspray. Vermijd ‘extra strong’ verstevigingsproducten.

Föhnen? Vermijd de warmste stand, kies voor lauwwarm.

Stylen met krultang? Vermijd …. , kies …..

Meer weten over het verzorgen of stylen van haarwerken en haarstukken van echt haar? Neem contact op voor een afspraak. Of meld je aan voor een workshop of open dag.

 

 

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap