Alopecia - MoveHs | MoveHs

Alopecia

Oorzaken Alopecia

Alopecia betekent kaalheid. Dit kan ontstaan door ziekten, een chemo behandeling waarbij meestal tijdelijke kaalheid ontstaat, maar ook door een chronische auto immuum ziekte. Andere oorzaken van Alopecia kunnen brandwonden of radio therapie zijn waarbij blijvende haarschade aan de wortels en haarzakjes is aangericht. Alopecia kent dus diverse variaties.

Over het algemeen kan worden gesteld, dat Alopecia vooral psychisch zeer belastend kan zijn. Gelukkig wordt met name de laatste jaren wat meer onderzoek gedaan naar de impact hiervan. Zo is het Radbout ziekenhuis zeer recent gestart met nieuw wetenschappelijk onderzoek naar haarverlies bij Alopecia in samenwerking met de Alopecia vereniging voor mensen met haarverlies.

Alopecia haaroplossingen

De behandelingen bij Alopecia zijn zeer divers. De grootste doelgroep die met haarverlies kampt zijn de mannen maar vooral de vrouwen met Alopecia Androgenetica. De doelgroep die aan alopecia lijdt door chemo wordt gelukkig kleiner. Er zijn steeds meer ziekenhuizen die de mogelijkheid bieden van een coldcaptherapie die haaruitval tegen moet gaan bij een chemobehandeling.

U kunt meer informatie vinden bij patiëntenorganisatie zoals de Alopecia vereniging voor mensen met haarverlies of het KWF. Haarverlies in het algemeen valt onder de huidziekten. U zult bij klachten meestal worden doorverwezen naar een dermatoloog.

MoveHs helpt u graag verder bij Alopecia. Maak een persoonlijke afspraak met één van onze specialisten om een geschikte behandeling of haaroplossing voor u te vinden.

 

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap