Omgaan met haarverlies - MoveHs | MoveHs

Omgaan en leven met haarverlies

Haarverlies heeft veel impact, zowel psychisch als fysiek. Haar heeft een sociale en esthetische functie en benadrukt wie we zijn, waar we bij willen horen. Haarverlies kan door vele oorzaken ontstaan en het grootste probleem is de psychische impact en de acceptatie van haarverlies.

Omdat haarverlies niet levensbedreigend en er ook veel schaamte is, en er niet openlijk over wordt gepraat, wordt er vaak in stilte geleden. Je wilt dat je leven met haar zo blijft als het was. Gelukkig is door toedoen van internet en media veel informatie te vinden over haarverlies en kan bij patiëntenverenigingen en diverse forums informatie in worden gewonnen.

MoveHs zelf willen de vrouwen met een vorm van haarverlies laten zien dat zij niet alleen staan in hun proces en daarom nemen wij elk jaar nieuwe afleveringen op van de serie “Leven met haarverlies.” Deze films zijn opgenomen met klanten van MoveHs die een statement wilde maken naar hun lotgenoten. Zij vertellen hun levensverhaal inclusief hun bevindingen van het dragen van een haarwerk of haarstuk. Wilt u ook een statement maken naar vrouwen met haarverlies, (die in “stil verdriet” leven) en uw levensverhaal te willen delen, dan kunt u contact met ons opnemen.

 

Wij laten u hier aflevering 6 zien over Marthe van der Kolk. Zij heeft blijvende haarschade door radiotherapie – bestraling.

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap