Icare stylings workshops | MoveHs

Icare stylings workshops

Uit ervaring weten wij dat er veel behoefte is om na jarenlang geconfronteerd te zijn met dun of moeilijk haar, je de regie van stylen zelf weer in handen wilt nemen bij het stylen of opsteken van je haren of haaroplossing. MoveHs is een groot voorstander om de zelfredzaamheid van haar cliënten op dit gebied te vergroten, en met mooi haar weer alles te kunnen doen.

Tijdens de workshops kun je in een privacy volle omgeving oefenen met de gereedschappen die je thuis gebruikt. MoveHs geeft daarbij tips & trucs en laat je ook de nieuwste trends zien. Zo kun je op een ontspannen manier met lotgenoten nieuwe dingen uitproberen en leer je wat je wel en niet kunt doen met je haarstuk.

De workshop neemt 1 dagdeel van maximaal 3 uur in beslag en wordt gehouden in groepen van maximaal 10 tot 12 personen. Tijdens deze workshops schenken we koffie en thee met een versnapering, en wordt een drankje geschonken met hapje. Na afloop krijgt u een goodybag mee. Deelname voor cliënten leden van de Alopecia Vereniging gratis, niet leden betalen € 39,50

13-10-2018     MoveHs Almere

Voor een besloten workshop kunt je je hieronder aanmelden 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Woonplaats (verplicht)

Locatie (verplicht)

img9

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap