Monturen met trenzen - MoveHs | MoveHs

Monturen met trenzen

Machinaal gemaakte monturen van trenzen, oftewel stroken waarop haar is bevestigd en in een montuur zijn gemaakt bestaan al jaren. Meestal worden deze capconstructies gebruikt voor de confectielijnen van haarwerken. Wij  bevelen deze monturen niet aan bij de hele korte kapsels. Bij harde wind is er namelijk inkijk en zicht op de kale hoofdhuid. Deze monturen zijn vooral geschikt voor diegene die de haaroplossing maar voor een korte tijd moet dragen, en aan haarverlies lijden door bijvoorbeeld chemotherapie.

Tegenwoordig zien we in het modebeeld ook veel trenzen voor haarverlenging waarop haar is geknoopt. Deze worden vaak door clips of een weft bevestigd tussen eigen haar. Deze trenzen levert MoveHs alleen met het beste echthaar uit de collectie, haar wat nog volledig met schubben intact is. We kunnen deze trenzen zowel in een haarwerk als in een haarverlening verwerken.

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap