Monturen met silliconen - MoveHs | MoveHs

Monturen met silliconen "de active cap"

MoveHs heeft in haar nieuwste collectie prachtige active cap haarwerken met silliconen aan de binnenkant. Daarmee kunt u actief bewegen en in weer en wind lopen of fietsen zonder dat het haarwerk glijdt.Bovendien is het de ideale oplossing voor diegene die allergisch reageren op medicinale lijmen.

De active cap heeft een lacefront en is volledig handgeknoopt met extra sillicone banen in de binnenkant van de cap aangebracht. Dit montuur is zeer geschikt voor actieve sporters en kan ook als maatwerk geleverd worden. Een voorwaarde voor goede hou vast is dat de sillicone zich hecht op de blote huid, er mag dus geen haar onder zitten.

MoveHs is ontzettend blij met deze nieuwste positieve ontwikkeling  op haarwerkgebied. Ook voor kinderen in een kids cap uitvoering leverbaar in maathaarwerk

img13

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap