Monturen met monofilament - MoveHs | MoveHs

Monturen met monofilament

Bij diverse dichte fabrieksmonturen is het mogelijk om voor een zogeheten monofilament met of zonder lacefront te kiezen. Het voordeel hiervan is dat de haren die in deze tule of huid worden geknoopt een natuurlijke inkijk of natuurlijk aangezicht geven, alsof het haar zo uit de hoofdhuid komt.

img12

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap