Monturen voor je haarwerk. Kies voor draagcomfort en zekerheid | MoveHs | MoveHs

Monturen en caps voor je haarwerk

Het montuur van je haarwerk of haarstuk moet goed zitten en lekker aanvoelen. Niet kriebelen en niet verschuiven. Zorgen dat je haar mooi om je gezicht valt (‘contourlijn’). Zorgen dat je je veilig voelt in weer en wind. Wie dagelijks een haarwerk draagt, weet hoe enorm belangrijk het montuur of de cap is.

Een goed montuur

De drager van je haarwerk heet een ‘montuur’ of ‘cap’. Een goed montuur maakt een wereld van verschil! Net als een goed paar schoenen: het gaat om bewegingsvrijheid, comfort én om uiterlijk. Sommige vrouwen zien zelfs af van het dragen van een haarwerk omdat ze zulke slechte ervaringen hebben met kriebelige, verschuivende monturen. Dat is toch treurig?

Draagcomfort en contourlijn

Bij Movehs weten we wat het is om dagelijks een haarwerk te dragen. Om ermee te bewegen, te sporten, je mooi te voelen, kortom te leven. Daarom werken wij voor onze eigen haarwerklijn alleen met de beste monturen/caps. Van (grove tot fijnmazige) netting, die niet kriebelt. Ook zorgen we dat het model ervan een mooie contourlijn heeft, zodat het haar op een natuurlijke manier rond je gezicht valt. We bieden je onder meer de keuze om extra siliconen banen aan te laten brengen voor extra grip. En geven je alle tijd en informatie die je nodig hebt om te voelen hoe het zit, zodat je het montuur krijgt dat jou het lekkerste zit.

Caps voor haarwerk

Caps voor een haarwerk noemen we fullcaps. Dankzij een goede pasvorm blijven ze goed zitten.

  • Voor extra zekerheid kun je het met haarwerktape op je hoofdhuid bevestigen: een tweezijdig plakband dat speciaal voor haarwerken is gemaakt. Onze caps/monturen zijn voorzien van speciale plekken waarop je die tape veilig aan kunt brengen, zonder het haarwerk te beschadigen.
  • Je kunt ook kiezen voor een montuur voorzien van siliconenbanen die extra grip geven.
  • Blijkt het lastig om een cap in jouw maat te vinden die jou lekker zit? Kies dan voor maatwerk: een cap die we maken van een mal van jouw hoofd.
  • Transpireer je veel op je hoofdhuid? Het zuur daarin werkt op het haar in. Voor extra bescherming van de haarknoopjes en haren kun je dan kiezen voor een dubbele netting.
  • Verbrande hoofdhuid? Dan draagt een zijden cap het fijnst.
  • Andere huidproblemen die het dragen van een montuur bemoeilijken? Wij denken met je mee over de beste oplossing.

Caps voor haarstuk

Caps voor een haarstuk (crownextension) maken we op maat. Zodat de cap precies past op de plek die bedekt moet worden én perfect aansluit op de rest van je haar. De caps van crownextensions kun je op verschillende manieren bevestigen:

  • Permanente bevestigingen: gedurende 5 weken blijft het zitten, dus je staat ermee op en je gaat ermee naar bed. Elke 5 weken kom je langs voor reiniging en herbevestiging. De permanente bevestiging waar Movehs mee werkt is de micropoint-bevestiging.
  • Semi-permanente bevestigingen: je kunt het zelf gemakkelijk op- en afzetten. Er zijn veel soorten bevestigingen, zoals plakkers, ringetjes en clips.

Ontdek wat jou het beste past en het prettigste draagt. Maak een afspraak.

Lees ook het blog van Marijn over het belang van een goede contourlijn: ‘De tegenwind-selfie’

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap