Micropoint montuur - MoveHs | MoveHs

Micropoint montuur

Een micropoint montuur moet aan andere eisen voldoen dan normaal, en behoort in feite tot de maatwerk constructies die MoveHs ontwerpt. Met een micropoint montuur is het tevens mogelijk tussentijds te switchen van bijvoorbeeld micropoint naar clips bevestiging. Het verschil zit hem puur in de bevestigingsmethode en de rand van het montuur.

Indien u grote moeite heeft om haar te verwijderen voor een permanente bevestiging met medicinale lijm kan voor deze bevestigings methode gekozen worden. U kunt met een micropoint maatwerk alles doen, en slaapt met het haarwerk. Er worden geen ringetjes gebruikt of wax, en tijdens het slapen voelt u geen harde stukken.

Het montuur wordt ontworpen naar uw wens en kan bestaan uit een zijde base of bijvoorbeeld een base met gaatjes waar haar doorheen gehaald kan worden. De micropoint bevestiging is een unieke uitvinding die geen of nauwelijks haarschade geeft, en waarbij u uw haar wat u heeft kunt behouden. Deze constructie wordt veel in combinatie gedaan met de crownextensions die volume geven of kale plekken bedekken.

 

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap