Met Carnaval draag je een pruik, wij dragen haaraanvullingen | MoveHs

Met Carnaval draag je een pruik, wij dragen haaraanvullingen

10-feb-2018 12:12

Regelmatig komen er cliënten in Almere of Enschede voor een vrijblijvend informatie gesprek omdat ze een chemobehandeling in gaan of omdat ze plotseling in het proces van haarverlies zitten door alopecia areata en snel iets moeten !!!! aanschaffen, omdat ze anders haarloos worden. Heel vaak hoor ik dan “ik heb een pruik nodig“ , ik zeg dan  “pruiken draag je met Carnaval, wij dragen een haarwerk”.

Chronisch haarverlies

Diegene die al veel langer in het proces van haarverlies zitten door Alopecia Androgenetica of een Diffuse vorm of Areata hebben die chronisch is geworden, vinden het afgrijselijk als ze het woord Pruik of Toupet horen. Het woord Pruik en Toupet heeft een negatieve lading en creëert zelfs angst bij velen die met haarverlies worstelen. We zijn bang dat het zichtbaar is, dat we het mikpunt worden van opmerkingen.

Branchevereniging gebruikt naam haarwerk of haarstuk

Gelukkig hanteert zelfs de branchevereniging het woord haarwerk of haaroplossing. We kennen de beelden van vroeger waar pruiken werden gedragen die op afstand al te zichtbaar waren, veel te dik en onnatuurlijk. Of de reclame filmpjes van mannen die hun toupet die zichtbaar was, ook nog eens verloren. Er werd om gelachen en men vond het grappig.

Gelukkig is dit verleden tijd en zijn de haarwerken en crownextensions niet meer zichtbaar als je voor de juiste materialen en de goede haren hebt gekozen. Bovendien zijn de bevestigingsmethodes zodanig verbeterd dat je weer alles kunt doen, fietsen, sporten, zwemmen, skiën, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je haarstuk beweegt of verschuift, je kunt zelfs een helm dragen, zonder dat je haaraanvulling mee gaat bij het afzetten.

Wil je graag weten wat er mogelijk is voer dan een aantal gerichte gesprekken. Het Europese onbehandelde haar en zelfs de nieuwste synthetische vezels zijn zo natuurlijk dat het onopvallend is, want dat is wat we willen “haar net als iedereen” waar we alles mee kunnen.

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap