Meest gestelde vragen - MoveHs | MoveHs

Meest gestelde vragen

Ik heb binnenkort een haarwerk nodig, hoe moet ik te werk gaan?

Indien je haar nog niet is uitgevallen, maar je weet dat dit op korte termijn na de eerste kuur gaat gebeuren, maak dan zo spoedig mogelijk een afspraak met ons. Wij zien je dan nog met je eigen haar en kunnen meedenken in haaroplossingen die het dichts bij je eigen haardracht komen. Wij knippen de haarwerken/stukken pas in op het moment dat het haar is uitgevallen. Indien je haar niet uitvalt dan annuleren wij de bestelling en zijn we heel blij voor jou. MoveHs brengt geen kosten in rekening.

Hoe onderhoud ik mijn haarwerk?

Bij het afleveren van het haarwerk krijgt je een uitgebreide instructie mee met een kop of standaard en onderhoudsproducten. Na twee weken komt je terug om met ons de eerste wasbeurt samen te doen en eventueel het haar te stylen. Mocht er nog iets aan het haarwerk aangepast moeten worden dan wordt dit ook meteen gedaan. Indien je dit wenst kunt je daarna het haarwerk door ons laten verzorgen, maar wij bespreken ook de mogelijkheden wanneer u dit zelf kunt doen.

Kan ik haarstylingsproducten gebruiken?

Dit is afhankelijk van de haarsoort. In principe is bij echt haar alles mogelijk, doch geven wij elke haarsoort of synthetische vezel een aparte gebruiksaanwijzing. Bij een kunstvezel mag je niet alle producten gebruiken. Zo is gewone haarspray bijvoorbeeld funest voor een kunst vezel. Bij de aflevering krijgt je instructies mee, de eerste wasbeurt van je haaroplossing doen wij altijd samen

Heb ik een volmacht van de arts voor de zorgverzekering nodig?

Deze is inderdaad nodig. Zonder een medische verklaring kunt je geen aanspraak maken op de vergoeding van uw haarwerk. Je kunt deze aanvragen via je huisarts,  dermatoloog of oncoloog. Je hebt via de zorgverzekering recht op een basisvergoeding van €431,-  Indien je aanvullend bent verzekerd kan dit bedrag hoger zijn.

Mag ik mijn synthetische haarwerk föhnen?

 

Een synthetische vezel kan niet tegen hitte, tenzij je een betex vezel hebt, die mag tot maximaal 150C worden verhit. Droogblowen met koude stand is geoorloofd.

Kan ik in het echthaar alles doen?

 

Echthaar heb je in vele soorten, en ook hier is niet alles geoorloofd. In een bewerkt haar en ontschubd echthaar kunnen problemen ontstaan bij verkeerd wassen en stylen. Een onbewerkt Europees echthaar is het sterkst en ook daar zijn aparte gebruiksaanwijzingen voor. Op verzorging en styling lees je hoe je de verschillende soorten haar kunt behandelen.

 

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap