Meest gestelde vragen - MoveHs | MoveHs

Meest gestelde vragen

Ik heb binnenkort een haarwerk nodig, hoe moet ik te werk gaan?

Indien uw haar nog niet is uitgevallen, maar u weet dat dit op korte termijn na de eerste kuur gaat gebeuren, maak dan zo spoedig mogelijk een afspraak met ons Tel. 053-4348494. Wij zien u dan nog met uw eigen haar en kunnen meedenken in haaroplossingen die het dichts bij uw eigen haardracht komen. Wij knippen de haarwerken/stukken pas in op het moment dat het haar is uitgevallen. Indien uw haar niet uitvalt dan annuleren wij de bestelling en zijn we heel blij voor u. MoveHs brengt u geen kosten in rekening.

Hoe onderhoud ik mijn haarwerk?

Bij het afleveren van het haarwerk krijgt u een uitgebreide instructie mee met een kop of standaard en onderhoudsproducten. Na twee weken komt u terug om met ons de eerste wasbeurt samen te doen en eventueel het haar te stylen. Mocht er nog iets aan het haarwerk aangepast moeten worden dan wordt dit ook meteen gedaan. Indien u dit wenst kunt u daarna het haarwerk door ons laten verzorgen, maar wij bespreken ook de mogelijkheden wanneer u dit zelf kunt doen.

Kan ik haarstylingsproducten gebruiken?

Dit is afhankelijk van de haarsoort. In principe is bij echt haar alles mogelijk, doch geven wij hier aparte instructie in. Bij een kunstvezel kunt u niet alle producten gebruiken, Zo is haarspray bijvoorbeeld funest voor een kunst vezel. Bij de aflevering krijgt u instructies mee, de eerste wasbeurt van uw haaroplossing doen wij altijd samen met u.

Heb ik een volmacht van de arts voor de zorgverzekering nodig?

Deze heeft u inderdaad nodig. Zonder een medische verklaring kunt u geen aanspraak maken op de vergoeding van uw haarwerk. U kunt deze aanvragen via uw huisarts,  specialist of oncoloog. U heeft via uw zorgverzekering recht op een basisvergoeding van €419,50,-  Indien u aanvullend bent verzekerd kan dit bedrag hoger zijn.

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap