Marjorie | MoveHs

Marjorie

marjorie_web

Hallo, ik ben Marjorie, en heb jarenlang als kapster met veel enthousiasme de nodige ervaringen in knippen, kleuren en stylen opgedaan, en nog steeds vind ik het kappervak fantastisch mooi.

Ik houd ervan om lekker creatief bezig te zijn, er  is zoveel mogelijk voor een leuke kleur en mooi kapsel, en ik maak iemand graag blij maken met mooi haar. Ik heb zelf ook meegemaakt in mijn naaste familiekring hoe het is om je haren te verliezen. Dat heeft erg veel indruk op mij gemaakt. Daardoor is mijn interesse geboren om vrouwen te helpen met haarverlies. Gelukkig mocht ik in opleiding bij Viola en Dave. In heb meerdere aanvullende opleidingen mogen volgen, waardoor ik veel heb geleerd en vooral ook bijzondere ervaringen heb opgedaan.

Ben zo blij dat ik deze kans heb gekregen, en mijn drijfveer is om nog heel veel vrouwen, mannen en kinderen  blij te mogen maken met mooi haar waar je weer lekker vooral jezelf kan zijn en alles kan doen waar je gelukkig van wordt. Ik vind het belangrijk om goed te luisteren en daardoor te kunnen begrijpen wat bij je past. Het is zo fijn dat er zoveel mogelijkheden zijn.

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap