Mariella - Haarstylist MoveHs | MoveHs

Mariella

Hallo ik ben Mariella, na 15 jaar gewerkt te hebben als haarstylist, wat ik met veel enthousiasme en passie heb gedaan, was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

In de salon waar ik voorheen werkte, adviseerde ik regelmatig mensen die chemotherapie ondergingen bij de aanschaf van een haarwerk naar hun wens.  Mijn insteek was altijd dat de cliënt zich op de betere momenten door een mooi haarwerk ook beter moet voelen, en dat zag ik. Dit geeft me  veel voldoening. Hierdoor kwam ik op het idee me in haaroplossingen te gaan specialiseren, en zo kwam ik bij MoveHs terecht.

Mijn drijfveer is om mensen weer mooi haar en een natuurlijke uitstraling te geven, zo dat ze weer zelfvertrouwen krijgen en stralend de deur uit gaan. Bij Davy en Viola de Vries krijg ik de mogelijkheid om mij hierin verder te ontplooien, en me voltijds te richten op diegene die een haarprobleem heeft. Je bent bij MoveHs in goede handen.

 

 

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap