Manon | MoveHs

Manon

Mijn naam is Manon.
Het kappersvak zit in mijn bloed, het is mij met de paplepel ingegeven. Vanaf mijn 18de ben ik in verschillende salon’s werkzaam geweest, heb ik mijn eigen bedrijf gerund en uiteindelijk ben ik mijn droom gaan volgen en ben ik les gaan geven aan de kappersopleiding. Daar leerde ik Viola kennen en zo kwam ik in aanraking met de wereld van de haarwerken.

MoveHs is een prachtig bedrijf! Er word gewerkt met het mooiste haar en er word al het mogelijke gedaan om een perfect passende oplossing te maken voor de mensen met haar verlies.

Met mijn enthousiasme, inzet en kappers skills ontwikkel ik mij binnen MoveHs tot haarwerk specialist. Ik ben erg blij dat ik mij hier in het kappersvak nog verder mag ontwikkelen en de mensen met een haarprobleem mag helpen aan een zo natuurlijk mogelijke oplossing. Ontwikkeling is op mijn lijf geschreven en binnen MoveHs kan ik nog hele mooie zaken uit gaan werken en neerzetten in de wereld.

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operette 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2017 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap