Maatwerk Monturen - MoveHs | MoveHs

Maatwerk monturen

Maatwerk monturen kunnen geheel naar de wens van de klant op maat gemaakt worden, oftewel het maatwerk. We kiezen uit monturen met extra fijne mono of dunne base waar het haar in een v-loop wordt gestoken of geknoopt worden. Ook in het knopen zitten verschillen. Het voordeel van deze maatwerk monturen is het draagcomfort, maar ook of deze met bijvoorbeeld medicinale lijmen permanent of semi permanent bevestigd kunnen worden, of bijvoorbeeld met een micropoint systeem. Wie kiest voor een dunne pu base welk geplakt wordt, dient iedere 4 tot 6 weken in de salon langs te komen voor onderhoud van het maatwerk haarstuk. Met deze bevestigingen kan men tevens slapen. Het resultaat is ‘Pure & Natural’.

Algemeen

De monturen die MoveHs in haar collectie heeft zijn flinterdun en ook voor brildragersprettig en gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in onderhoud. Voor diegene die een bijzonder gevoelige hoofdhuid heeft, of brandwonden op de hoofdhuid, zijn er zachte monturen van bambo of zijde,  wat het dragen extra comfortabel maakt.

 

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap