Maatwerk ontwerpen - MoveHs | MoveHs

Maatwerk haaroplossingen

Bij een chronisch haarprobleem of blijvende kaalheid bevelen wij, indien mogelijk, maatwerk aan. Een haarstuk of haarwerk wordt bij een maatwerk speciaal voor u ontworpen en op maat gemaakt.

De maat van uw hoofd of van de kale plek wordt opgenomen en er wordt een gipsmal gemaakt. Daarna wordt haarsoort, lengte, haarstructuur, knooprichting en manier waarop het haar gedragen wordt, en de valling van het haar bepaalt. Indien u foto’s van uzelf heeft of een afbeelding van hoe u eruit wilt gaan zien, nemen wij dit mee in het ontwerp. Stap voor stap wordt het ontwerp met u doorgenomen.

Het haar waar MoveHs mee werkt voor maatwerk, is het beste onbehandeld en  handgeselecteerde maagdelijke haar wat er is te krijgen.

Het draagcomfort van een maatwerk haarstuk of haarwerk zult u als geweldig ervaren. Het geeft u bewegingsvrijheid terug, maar u zult zich ook veilig en weer mooi voelen. In de maatwerken kunnen we kiezen voor diverse bevestigingsvormen w.o. micropoint bevestiging met de elastische draad, antislipcap, een permanente bevestiging met medicinale lijm of bv. semipermanent met tape of de clips methode.

Ons streven is dat u een onzichtbare haaroplossing heeft, waarbij u niet voelt dat u iets draagt en waarbij beweging in het haar zit.

Zie de uitgebreide versie “het maken van een gipsmal voor een “maat” haarwerk op Maatwerk Monturen

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap