Indian echt haar - MoveHs | MoveHs

Indian echt haar

Deze haarsoort komt qua structuur het dichtst bij het Europese haar en kan heel goed als alternatief op het Europese echthaar dienen, vooral als tijdelijke oplossing of bij aanschaf van meerdere haarstukken op wanneer iemand langere haarlengtes van 50 en 60 cm wil dragen.

Het Indian haar heeft een  haarstructuur (0,06 – 0,10 mm)  en is beter geschikt dan het Aziatische en Chinese echthaar. De laatste jaren is vooral deze haarsoort, sterk in kwaliteit terug gelopen door de grote vraag naar extensions. Het Indian haar wordt helaas meestal met ongeschubde haren aangeboden, en is daarnaast ook nog eens chemisch bewerkt en ontkleurd en daarna weer op kleur gebracht.

Indien u echter kiest voor Indian haar, kies dan voor deze soort met haarschubben, het zogenaamde Remy haar. Het is een heel goed alternatief voor het Europees echthaar. Dit haar kan ook door blondines gedragen worden, bedenk echter wel, het haar is ooit zwart geweest en wordt na een sterke blondering droog en broos. Silicone producten zijn bij deze haren een noodzaak.

Ook hier zijn er weer verschillen in  haren met diverse haarlengtes en valling, met en zonder slag.

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap