Onbehandeld Europees echthaar

Ons specialisme

Waarom werkt Move Hairsolutions alleen met onbehandeld Europees echthaar? Lees er meer over op deze pagina.

Soorten Europees haar Plan een gratis intake

Move Hairsolutions is gespecialiseerd in onbehandeld Europees echthaar. Dat is een bewuste keuze. Onbehandeld echthaar is de beste kwaliteit haar die er is. Het valt natuurlijk en het is beweeglijk. Europees echthaar ziet er heel natuurlijk uit als je een Europees uiterlijk hebt. Euraziatisch of Zuid-Europees echthaar ziet er heel natuurlijk uit als je gemengd bloed of mediterrane roots hebt. En dat is precies wat verreweg de meeste vrouwen met haaruitval willen: er gewoon uitzien, als zichzelf. We bieden haarwerken en haarstukken van ons eigen label "By MoveHS", maar ook van merken als Follea, Infix Hair en Joli Caméléon.


Waarom we het liefst met onbehandeld Europees echthaar werken

Onze keuze om voor de haarwerken van onze eigen by MoveHs-collectie alleen onbehandeld Europees en Euraziatisch echt haar te gebruiken, is gebaseerd op Viola’s eigen ervaringen en jarenlange research. Maar ook is het te danken aan het netwerk van toeleveranciers dat we in de loop der jaren hebben opgebouwd, want onbehandeld Europees echt haar is schaars. Haarstukken van echthaar kunnen naadloos op je eigen haar aansluiten, zodat je het verschil niet ziet. Haarwerken van echt haar vallen natuurlijk. Echt haar is beweeglijker dan synthetisch haar. Het gaat langer mee en het blijft langer mooi. Daarom dragen we het zelf en werken we er zo graag mee.

Onze labels

In onze eigen haarwerkcollectie (fullcaps en crownextensions met het by MoveHs-label) is alleen Europees echthaar verwerkt. De collectie omvat drie labels:

Ook voor het maatwerk gebruiken we alleen onbehandeld Europees echthaar.

Ook bij ons te vinden: Follea en Infix Hair. 

Daarnaast vind je bij ons de betere haarwerken van bewerkt Europees echthaar, van merken als Follea en Infix Hair.

Onze eigen collectie by MoveHs

Voor de haarwerken en haarstukken en het maatwerk van ons eigen label by MoveHs gebruiken we onbewerkt Europees en Euraziatisch haar dat we zelf met de hand geselecteerd hebben. Dat haar heeft de langste levensduur. Het is echter schaars. Je kunt je wel voorstellen dat dat extra geldt voor lang haar (50 tot 60 cm) in een natuurlijk blonde of rode haarkleur. Zeker als je je bedenkt dat voor het knopen ook nog eens 10 cm nodig is!

Vanwege de schaarste kunnen prijzen en wachttijden al snel oplopen. Niet zo vreemd dus dat veel haarwerkers deze kwaliteit mengen met ander haar. Wij kiezen er echter voor om in onze eigen producten alleen te werken met onbehandeld echthaar van topkwaliteit.

Neem contact op

Ben je voor het eerst op zoek naar een haaroplossing en vraag je je af wat er voor jou mogelijk is? Of ben je niet tevreden met je huidige haaroplossing en vraag je je af of er iets beters te vinden is? Wat je situatie ook is, bij Move Hairsolutions geldt: durf te vragen! Ons team staat voor je klaar.

Bel of mail ons
Plan een gratis intake