Haarwerken Almere, oneindige mogelijkheden - MoveHs | MoveHs

Haarwerken in Almere

Haarwerk nodig?

Heeft u een haarprobleem of lijdt u aan haarverlies door chemotherapie of Alopecia? MoveHs biedt u een haaroplossing die niet van uw eigen haar is te onderscheiden.

Haarwerken in Almere, geen onderscheid met uw eigen haar

Haarwerken kunnen een oplossing zijn bij haarverlies. Viola de Vries is de oprichtster van MoveHs. Zij heeft zelf een moeizame weg doorlopen met haar haarverlies. Op haar achttiende werd zij geconfronteerd met Alopecia Areata, een pleksgewijze grillige haarziekte waarbij u al uw haar kunt verliezen.  Viola weet als geen ander hoe het voelt om haar te moeten missen. Een goed haarwerk is onopvallend, en geeft bewegingsvrijheid en zekerheid.

Waarin onderscheiden wij ons met onze haarwerken in Almere?

Goede Haarwerken voelen als uw eigen haar. Omdat we weten dat een goed resultaat belangrijk is, hebben wij de beste kwaliteit haar die er ter wereld te verkrijgen is: Europees haar. Dit haar wordt ook door beroemdheden gedragen als haarwerk maar ook als haaraanvulling. Wij bieden haaroplossingen en haarwerken

  • Voor ieder budget
  • Die bewegingsvrijheid geven
  • Die u weer zelfvertrouwen geven
  • Die niet af kunnen glijden
  • Met geweldige kapconstructies en draagcomfort
  • Met de beste haarkwaliteit
  • Expertise als het om maatwerk gaat of om een speciaal ontwerp
Haarwerken van MoveHs

MoveHs biedt u vele mogelijkheden: haarwerken bij haarverlies door chemotherapie, alopecia of brandwonden. Maar ook een haarstuk bij dun haar is mogelijk. We zijn gevestigd in Almere, Boerakker (Groningen) en Enschede.

Wij bieden de beste kwaliteit haar ter wereld (Europees haar) en zijn wij SEMH certificeerd. Met alle zorgverzekeraars hebben wij contracten afgesloten

Wij kunnen u binnen een week van haarstukken voorzien!

Vraag informatie aan over haarwerken in Almere

We begrijpen dat het voor sommigen soms moeilijk is om naar onze salon toe te komen. Daarom bieden wij (indien gewenst) de mogelijkheid bij u thuis of in het ziekenhuis langs te komen om de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op: vrijblijvend en kosteloos!

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap