Verzorging & Styling

Hoe verzorg je je haarwerk?

Voor je haarwerk geldt: wassen is ook verzorgen. Als je het zorgvuldig doet, op de juiste manier en met de juiste producten, dan gaat je haarwerk langer mee.

Vragen? Neem contact op Plan een gratis intake

Voor je haarwerk geldt: wassen is ook verzorgen. Als je het zorgvuldig doet, op de juiste manier en met de juiste producten, dan gaat je haarwerk langer mee.


Borstel eerst de onderkant en werk van daaruit langzaam naar boven.

Zo ontwar je het haar zonder dat je kracht hoeft te zetten en voorkom je dat haren breken door het borstelen.

Voor elk type haarwerk en haarsoort kan dat weer anders zijn.

Wat goed is voor de ene soort haar, kan juist funest zijn voor de andere soort haar. Volg daarom altijd de gebruiksaanwijzing op die je bij de aanschaf hebt meegekregen. Er zijn verschillende manieren van verzorging voor haarwerken van onbehandeld Europees echthaar, van Indian hair / Aziatisch haar en van Premium Europees echthaar.

Waarom goede verzorging van haarwerk zo belangrijk is

Zowel de haren zelf als de knoopjes waarmee ze aan het montuur vastzitten, kunnen beschadigen. Transpiratievocht bevat zuren die de knoopjes aan kunnen tasten: met regelmatig wassen voorkom je dat. De speciale verzorgingsproducten helpen het haar zacht en soepel te houden, zodat het niet uitdroogt en niet snel in de knoop zal raken.

Haarverlenging verzorgen

Verzorgen en stylen van je haarverlenging. Als je onze verzorgingsinstructies en stylingtips opvolgt, houd je het lang mooi. Lees verder

Synthetisch haar verzorgen

Een synthetisch haarwerk geeft relatief weinig onderhoud bij het verzorgen en stylen van het haarwerk. Het slijt doorgaans wel sneller. Lees verder

Neem contact op

Ben je voor het eerst op zoek naar een haaroplossing en vraag je je af wat er voor jou mogelijk is? Of ben je niet tevreden met je huidige haaroplossing en vraag je je af of er iets beters te vinden is? Wat je situatie ook is, bij Move Hairsolutions geldt: durf te vragen! Ons team staat voor je klaar.

Bel of mail ons
Plan een gratis intake