Micropoint

Bevestig je haarwerk met micropoint. 24/7 zekerheid

De beste bevestiging voor je haarstuk? De micropointmethode met elastische draad, van Move Hairsolutions. Ook voor topsporters!

Op basis van onze jarenlange ervaring met bevestigingsmethodes ontwikkelden wij de micropoint-bevestiging. Uniek voor Move Hairsolutions. Met behulp van een elastische draad wordt de haaraanvulling in je eigen haar verwerkt.


De micropoint-bevestiging geeft 24/7 zekerheid. Sporten, douchen, zwemmen, ermee slapen? Dat kan allemaal. Voorwaarde voor deze bevestigingsmethode is dat je nog voldoende eigen haar hebt rond de plek waar de extension wordt aangebracht. Deze methode is favoriet bij actieve vrouwen, omdat je er zonder angst allerlei sporten mee kunt doen. Anderen kiezen welbewust - tijdelijk - voor een micropoint bevestiging, bijvoorbeeld omdat ze op reis gaan en een kamer delen (en hun haaraanvulling daarom op willen houden) of vanwege een skivakantie.

Onder onze klanten zijn topsporters die dagelijks trainen, douchen of zwemmen met de crownextension. Boksen, voetballen, motorrijden, skiën of diepzeeduiken? Echt, met de micropointbevestiging kan het! Je kunt je haar gewoon onder de douche wassen, als je maar niet te hard over je hoofd wrijft (wij leren je hoe je het wast en kamt). Elke 4 tot 6 weken kom je terug naar de salon om je hoofdhuid en het haarstuk te laten reinigingen en opnieuw aan te laten brengen.

De micropoint-methode is veilig voor je eigen haar en is pijnloos (in tegenstelling tot verouderde technieken met ringetjes of buisjes). Groeit er nog haar onder de extension, dan hoeft dit niet altijd verwijderd te worden. Als je wilt, kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld in de winter te switchen naar clips: dat scheelt je weer een paar onderhoudsbezoekjes aan de salon.

Neem contact op

Ben je voor het eerst op zoek naar een haaroplossing en vraag je je af wat er voor jou mogelijk is? Of ben je niet tevreden met je huidige haaroplossing en vraag je je af of er iets beters te vinden is? Wat je situatie ook is, bij Move Hairsolutions geldt: durf te vragen! Ons team staat voor je klaar.

Bel of mail ons
Plan een gratis intake