Cyber haar

Wat is cyber haar?

Wat is cyber haar? Waar moet je op letten als je een haarwerk of haarstuk van cyberhaar aanschaft? Lees hieronder meer.

Ons specialisme Plan een gratis intake

Cyber haar is een (relatief nieuwe) synthetische vezel van 100% polyamide. De vezel is dun en daardoor soepel, het is licht materiaal en dat draagt prettig. Het materiaal is uitstekend bestand tegen hitte.


Voor- en nadelen van cyber haar

Cyber haar is kleurvast. Het valt soepel en ziet er natuurlijk uit. Toch kan het (vooral bij kunstlicht) een wat onnatuurlijke glans hebben. Cyber haar heeft de naam minder snel te slijten dan ander synthetisch haar. Cyber haar is vooral geliefd bij mannen die hun haarwerk of haarstuk dag en nacht willen dragen en kiezen voor een vaste bevestiging. Het kan ook een handige oplossing zijn voor mensen die in beroepen werken waar ze veel met hitte te maken krijgen. Haarwerken van cyber haar zijn aanzienlijk duurder dan andere synthetische haarwerken.

Stylen

Omdat het een hittebestendige vezel is, kun je het zelf met de krultang stylen. Het is vormvast materiaal, dat goed in model blijft.

Neem contact op

Ben je voor het eerst op zoek naar een haaroplossing en vraag je je af wat er voor jou mogelijk is? Of ben je niet tevreden met je huidige haaroplossing en vraag je je af of er iets beters te vinden is? Wat je situatie ook is, bij Move Hairsolutions geldt: durf te vragen! Ons team staat voor je klaar.

Bel of mail ons
Plan een gratis intake